Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

STORT PROBLEM! HJÆLP!

Hej, jeg er en dreng på snart 17. Jeg har igennem de seneste 7 uger haft nogle underlige symptomer i penis. Jeg har haft det som om jeg skulle tisse meget ofte, en form for trykken, som når man skal tisse, men problemet er, at når jeg går på toilettet kommer der ikke rigtig noget. Udover det, sker det til tider at det føles som om der sidder et eller andet i penis og generer (penishovedet)?
Det er om dagen symptomerne er der, sover fint om natten og skal ikke op der.

Har været til læge tre gange og har fået tjekket for forskellige betændelser og sexsygdomme og de var alle negative? Så nu er spørgsmålet, hvad i alverden er det???
Please hjælp. Det er virkelig generende og det ødelægger min hverdag.

Hilsen en fortvivlet..

Kommentarer

  • Indstillinger
    Mit første bud var blærebetændelse, men når lægen har tjekket det, så...
    Afsted til lægen igen! Og denne gang skal du ikke gå derfra før du har en henvisning til en urolog (specialist i sygdomme i urinvejene og mænds kønsorganer) så du kan blive udredt.
  • Indstillinger
    Det skal siges at det har været gået væk i løbe af de syv uger, men er nu ligesom kommet igen?
    - kan virkelig ikke se hvad det kan være. Har læst om sygdomme "dernede" og der er ingen der minder om det her? Derfor har jeg på fornemmelsen at det bare noget der går væk igen?
  • Indstillinger
    Du bør da prøve at finde ud af hvad det er. Til lægen igen nu det er kommet tilbage.
  • Indstillinger
    HEJ
    Hvordan står det til sexuelt? Har du kæreste og er aktiv med hende? Eller er du single og onanerer meget? Har du let ved at komme? eller går der 10 minutter? mere? mindre? Kommer du med en klat?
    Hvis du onanerer meget, kan det være ovebelastning...Dels presset på glans.. Dels rykket i huden, ind til maven... Hvis det er som om, du flytter dine kønshår godt ud på penis, istedet for at de sidder inde på maven(pubesregionen) Det kan ske at give disse symptomer... Prøv med en form for glidecreme... det kan være håndcreme osv..
    Hvis ikke ovennævnte, så:
    Kommer du overhovedet? Eller meget sent
    Hvis dette stemmer, så kan den følelse af at skulle tisse, være at sædblæren ikke tømmes så godt... Det kan være pga noget psykisk... men du kan også have en prostatabetændelse... Den er ufarlig og har intet med de gamle mænds prostata at gøre... Men den kan opstå af fx kulde...
    Undersøgelsen kan være hård for blufærdigheden... Men hvis du vil have det godt, så skal lægen nok lige mærke på prostata.. Det gøres gennem bagerste hul.... Ikke så slemt... Har endda prøvet det, hvor der ud over lægen også var en ung lægestuderende...
    Nå, jeg håber lægen finder noget... og kan gøre noget.
  • Indstillinger
    Hej få din læge til at tage en blodprøve om du har betændelse i kroppen . deri kan lægen nok også måle tal på din prosteta om de er normale. jeg tænker du godt kan have en nyresten der er kommet ned og har siddet i din urinrør. siden du har følt der har siddet noget der. Når du bliver over 40 år er det en god ting at få målt dine prostatatal . for at opdage en evt kræft i tide. held og lykke
  • Indstillinger
    har helt samme problemer har været til 2 forskællige læger som begge har taget samme prøver for sex sygdommer og urinvejsinfiktion og blærebetændelse, men alle negative,

    du må meget gerne skriv her når du har fundet ud af hvad det var da jeg selv er meget i tvivl skal selv til læge i morgen igen !
  • Indstillinger
    Hej! Min bror har præcis samme problem. Han har konstant tissetrang og en irriteret fornemmelse - og det hjælper ikke at tisse. Han har været til speciallæge, taget mange slags medicin, skanninger, akupunktur, etc. Intet hjælper. Testet for kønssygdomme, kræft, etc.

    Er der nogen af jer, der er blevet klogere på, hvad årsagerne/behandlingen kan være?????

    Bedste hilsner og håber virkelig I kan hjælpe!
Log in eller Registrér for at kommentere.