Hjem Sex & samliv Homoseksualitet

Anal , Kan der ske noget ved solo ?

Redigeret 31 januar, 2012, 19:52 i Homoseksualitet
Hey håber i kan hjælpe mig , er der nogle risiko ved at lege med sig selv via anal imens jeg er i bad , uden kondom osv , er nemlig bange for at have fået hiv , der er gået 2 månender nu , og føler mig lidt svækket , bløder lidt fra anusen og jah , har en underlig rummelende lyd i maven , og føler jeg skider forkert :D , håber nogle kan svare på spørgsmålet omkring hiv , tak for hjælpen.

Kommentarer

 • Hej Nej der sker nok ikke noget , med dig at du leger med dig selv . hvis du ikke bruger spidse genstande at stikke op. Din rumlen i maven er nok ikke hiv. men måske din fordøjelse lige nu er du nervøs for alt usædvanligt med din krop. Ring til din læge og få en tid samt få taget blodprøve for hiv. så du ikke skal gå og være urolig. fortæl også at du bløder fra endetarmen. Held og lykke
 • du kan ikke få hiv ved at lege med dig men hvis du har været i seng med en uden kondom og hvis vedkommende har hiv kan du blive smittet. det med at du bløder fra endetarmen kan være at du har hæmorider og måske derfor din mave rumler
 • Jeg tænkte først på om du er sulten, eftersom din mave rumler ?!?
  Det kan også være nervøsitet, dårlig mave efter usammenhængene/usund kost...
  Jeg får især dålig mave hvis jeg er nervøs over et eller andet, eller faktisk hvis jeg bare har drukket meget kaffe. Så rumler min mave, og det kan faktisk fortsætte i et par dage af gangen.

  Med mindre du har haft sex, tvivler jeg stærkt på at du er blevet smittet med hiv. Men jeg synes da du skulle tag at få en tid ved lægen til en blodprøve når du nu går og er så bekymret.
  Og nej, der sker absolut ingen ting ved at du leger med dig selv i anus :) Men brug aldrig skarpe genstande til at stikke op nogen som helst steder i dig :)
Log in eller Registrér for at kommentere.