Hjem Sport, motion og ernæring Sportsskader

Ondt på ydersiden af foden

Redigeret 10 august, 2015, 17:09 i Sportsskader
Efter jeg har løbet i to timer i mine nye indendørssko, der muligvis var for smalle, har jeg haft ondt på ydersiden af min fod (i midten)

De første dage kunne jeg kun mærke det, når jeg trådte ned på foden (ret kraftig smerte) og efter ca tre dage har jeg mindre ondt, men kan mærke det 'trykker' en smule konstant og gør stadig ondt når jeg går. I slutningen af en dag, gør det mere ondt, så det bliver altså værre når jeg bruger den og den er varm.

Er der nogen der kender til problemet? Kan overbelatsning komme så hurtigt? Det er en uge siden

Kommentarer

 • Ja det lyder rigtig meget som noget jeg døjede lidt med engang. jeg løb i nogle brugte møg sko og havde i en periode meget ondt lige oven på foden som du nævner. Men man kunne intet se. specielt hvis jeg vippede tæerne opad var det ret ubehageligt

  Var bange for det var alvorligt, var så hos speciallæge med det og han ultralyddscannede på foden og sagde det var en sene der var lidt ødelagt. han sagde at kun hvis den sprang eller den gjorde meget ondt, kan man operere. Men nu kører det bare, selvom jeg mærker lidt til det. Men tag til lægen hvis det fortsætter med at gøre ondt er mit råd.
 • Hej hvis I er her endnu har jeg et problem der ligner. Jeg har svært ved at få nogen til at se på det. Kan I evt anbefale en specialist her i nærheden af København
 • Det virker sikkert som spam, men det er det altså ikke, det som jeg nu skriver. men jeg kan virkeligt anbefale den her webshop , når du skal købe løbesko, eller indendørssko som du skriver om her. Der får rådgivning fra folk der løber utroligt meget selv, og har handlet med løbesko, og indendørssko i over 10 år.

  http://www.sport247.dk/
 • Jeg har selv oplevet det du beskriver.
  Vil råde dig til at få tjekket dine fødder efter, om du har nogle skævheder e.lign nogle steder.

  Det hjalp hvertfald mig til at løbe bedre uden de store problemer :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.