Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Fra homo til hetero??

Redigeret 28 januar, 2011, 17:25 i Homoseksualitet
Hej alle sammen.
Jeg er 19 år gammel, og har aldrig været sammen med hverken en pige eller en fyr før. Jeg tænder meget på tanken om at være sammen med en fyr, men jeg vil simphelhen ikke. Har da haft (ungdomskærester piger) men dog uden sex, fordi jeg ikke "tør". Jeg vil simphelhen ikke være homosexuel, ikke fordi jeg har noget imod dem, men jeg vil bare have en kæreste. (pige) .. Da jeg slet ikke kunne forestille mig et forhold med en fyr, og ovenikøbet er mange af mine venner meget fordomsfulde ang. homoer, og min familie ville aldrig kunne acceptere det.

Jeg elsker piger, det gøre jeg virkelig, men jeg kan slet ikke få erektion ved tanken om det, eller for den sags skyld ved at se porno, men det kan jeg derimod ved fyrer.

Er der noget jeg kan gøre overhovedet? for at kunne have sex med en kvinde? og kan der gøres noget ved mit "rejsningsproblem" ved kvinder?

Håber meget på svar.
Mange tak.

Kommentarer

 • Indstillinger
  Du er måske bare i den alder ,hvor du ikke har fundet dig selv endnu.Du må jo give pigerne en chance først før du aner om det tænder dig.Find du først en rigtig sød pige som du holder af.Lad være med at tro du er unormal,der er rigtig mange mænd/drenge som har det ligesom dig.Held og lykke fremover.Hilsen Anisco.
 • Indstillinger
  Jeg vil anbefale at være tro til dig selv og din egen sexualitet, men prøv dig frem og giv dig selv tid til at finde ud af hvad du vil.
  Andgående dinne venner og familie, så må de lærer at acceptere din sexuale præfærence - og hvis du er homosexuel vil det tage tid, og du vil nok miste nogle (fordomsfulle) venner.


  Prøv evt. at finde en anonym side for homosexuelle og snak/skriv med folk derinde for at finde ud af hvordan de har håndteret det.

  Funny fact: 1 ud af 10 personer har en anden sexuel præfærence end Heterosexualitet
 • Indstillinger
  Din krop fortæller dig, hvad der føles rigtigt for dig, men dit sind kan og vil ikke acceptere det. Skyldes (noget af) din modstand, at du har svært ved at overskue konsekvensen ved at adskille dig fra familie og venner? Husk, at andre menensker har du hos dig et stykke tid. Derimod skal du leve med dig selv hele tiden igennem hele livet. Derfor er det værre, hvis man er i konflikt med sig selv, end hvis man er i konflikt med andre.

  Du kan arbejde med dine følelser og dine tanker, så der forhåbentligt med tiden kommer større overensstemmelse. Hvis du bliver ved med at være i konflikt med dig selv og ikke kan finde ud af din seksualitet, kan det måske være en god idé på et tidspunkt at søge professionel hjælp hos en psykolog/terapuet.


  KH Helene
Log in eller Registrér for at kommentere.