Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Væske fra brysterne

Redigeret 23 januar, 2011, 07:34 i Prævention
Hey jeg er i et forhold hvor vi ofte har sex, da jeg er på p-piller er det også for det meste uden brug af kondom. Jeg opdagede for et par dage siden at hvis jeg trykker mig selv på brystet kommer der en klar klistret væske. Jeg har før oplevet det i forbindelse med jeg tog en fortrydelses pille. Jeg er nu i tvivl om det er normalt med væsken når man er på p-piller eller om det kan skyldes jeg er gravid og at jeg bør tage en test?

vh
Amalie

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tja; tag dog en test for en sikkerheds skyld.

    Men p-pillerne kan sagtens være årsagen. Tag en snak med din læge om om du bør skifte til et andet mærke.
  • Indstillinger
    det er ganske normalt for nogle kvinder at der kommer lidt klart eller hvidt væske fra brysterne..
    har selv haft "problemet" i 2½ år nu, og har været til diverse undersøgelser, uden nogle kunne forklare det, endelig kom jeg ind til en brystspecialist, som fortalte at nogle kvinder (mange flere end vi regner med) danner dette mælkelignende væske, det kan godt stoppes, enten med piller hos din læge (de piller som nybagte mødre får hvis de ikke vil amme og skal stoppe mælken), eller med operation hvor de skære mælkelederne over (men så vil du ikke kunne amme hvis du engang får børn)..
    snak med din læge om det, men vil mene at hvis det ikke genere dig eller gør ondt og ikke løber af sig selv, men kun når du trykker, så behøver der ikke gøres noget, man vænner sig til det..

    vil dog råde dig til at hvis du går til lægen med det, så sørg for at blive henvist til en specialist, praktiserende læger oplever ikke meget af den slags og har som regel ikke kompetence til at komme diagnogser for den slags ting (var selv ved 5 forskellige praktiserende læger som alle sendte mig hjem med graviditetstest og derefter ikke ville gøre mere, indtil jeg selv bankede i bordet og bad om yderligere undersøgelser!)
Log in eller Registrér for at kommentere.