Hjem Rusmidler Alkohol

alkohol, farligere end man tror.

Redigeret 11 september, 2014, 02:55 i Alkohol
At gå helt ned pga alkohol, med lever koma og blackout. Så ser man fanden selv i øjnene og er mere end heldig, hvis men overlever. Det næst værste er "Specielt når man ved der er over 140.000 danskere der er afhængige" at mange læger rent faktisk ikke ved ret meget om behandling af div følgesygdomme. Samt at der ikke forskes ret meget i dette emne.
Jeg har været hele turen. Ikke pga at jeg var alkoholiker. Jeg brugte alkohol til slevmedicinering mod depression og angst neuroser. Men efter 2 md. på hospital og 1 md. på et behandlingssted, kom turen til genopbygning af både krop og sjæl. Det er et arbejde ingen mennesker kan forestille sig, hvis de ikke har prøvet det selv. Hjælpen fra lægen, er kun til at overleve fysisk på.
Det er som om de privat praktiserende læger ikke ved en s... eller også vil de ikke, når det drejer sig om alkohol-relaterede sygdomme. Min læge anede ikke engang, hvad for tal i blodprøverne der skulle holdes øje med udover levertal Jeg kunne ikke få at vide hvilke behandlingsmulighedder der er. Jeg lider stadig af urinsyre i kroppen, nervebetændelse i fødderne, problemer med afføringen, svimmelhed, ledsmerter og jeg kan ikke få at vide hvad der kan gøres ved det. Det var henvisning efter henvisning til syghuse. Og det svar jeg fik derfra, burde lægen fan... vide i forvejen. Hvorfor mon sundhedsvæsnet er så dyrt ?? Og jeg har stadig ikke fået nogen reelle svar.
Så pas på med alkoholen. Der er ikke meget hjælp at hente bagefter, hvis du gerne vil ovenpå igen. Det er meget svært at have været så syg, og så bagefter at kæmpe med læger og helbred, for at få den rette behandling og de bedste råd til en genopbygning. Men i den sidste ende, er det jo min egen skyld. Alkoholen lukkede mine øjne, for det jeg ikke ville se, så så jeg det ikke pga. alkohollen. I dag uden sprut, kan jeg rigeligt godt se det. Derfor rører jeg aldrig mere alkohol. Den snigende dræber.
Et godt råd: Brug ikke alkohol som medicin.
youcan1

Kommentarer

 • Jeg har også spekuleret på, hvad ved lægerne. De ved intet om bivirkninger fra medicin , så det forbavser mig ikke synderligt, du heller ikke får meget hjælp. For selv om det ikke er helt det samme ligner tingene hinanden, der er tale om en slags bivirkninger.
  Jeg bebrejder ikke lægerne det, for jeg tror der er så megen viden, at der skal specialister til. En praktiserende læge kan kun hjælpe med det mest almindelige.
  En bekendt fortalte mig at hun havde verdens bedste læge. Han sagde nemlig: Det ved jeg intet om, du må til en specialist. Hvis dog bare lægerne ville sige det, når de ikke kan hjælpe. Men de har jo dårlig tid til at sige god dag, før man er ude af døren.
  Jeg taler med mange mennesker og kun en, siger og skriver en, er tilfreds med lægen. Så noget er der galt.
  Jeg kan kun råde dig til at søge oplysninger på google. Det gør jeg selv. Der er mange dygtige læger/specialister, der har skrevet. Og så får jeg lidt luft og trøst ved at skrive her.

  Jeg kunne tænke mig, man selv frit kunne vælge hvilken læge man ønskede uanset, hvor i danmark det er. Vi er forskellige personligheder og da læger jo også er en slags mennesker er de også forskellige.
  Hvis jeg skal være ærlig tror jeg de praktiserende læger, i den form det har nu, bliver afviklet på et tidspunkt. For det fungerer dårligt.
  Jeg ville også ønske man frit kunne henvende sig til en specialist uden man skal bede lægen om henvisning. Det kan man jo til hals og øjenlægen.

  Det var en ringe trøst, men du er da ikke ene om at føle dig fortabt på en måde. Det gør mange. Måske en anden har kloge ord og hjælp at skrive.

  Jeg er ved at læse en bog anbefalet af en anden patient på nettet: Den tilbageholdte viden om helbredelser. Skrevet af Robby Curdorf.
  Om du kan finde lidt hjælp her ved jeg ikke. Den interesserer mig en del og jeg håber at finde et par gode råd.


  Ps. Du skriver hjælpen fra lægen er kun til at overleve fysisk på. Tjae, jeg ved ikke, min forhenværende læge havde nær taget livet af mig. Heldigvis tog en anden læge affære. Ellers havde jeg været død i dag. Jeg vil jo gerne leve.

  Ikke engang en beklagelse kunne han give efterfølgende. Han så indædt sur og gal ud, da jeg mødte ham.
 • Interessant indlæg.

  Jeg kan kun støtte op om de praktiserende læger ikke rigtig er klædt på til at have med virkninger/bi-virkninger/skader og følge-skader alkohol giver. Eller stoffer, eller piller eller medicin. Og jeg ved også at det ikke er noget der fylder noget i deres uddannelse. Skal de tilegne sig noget viden, skal de selv specialiserer sig.

  Så kan man jo synes om det hvad man har lyst til, men den største forståelse jeg har mødt, var faktisk fra en sygeplejerske på et misbrugscenter. Hun interesserede sig for emnet og havde masser af viden om hvordan de forskellige stoffer/alkohol virker, abstinenser, følgesygdomme osv.

  Jeg har mødt flere læger der havde taget livet af mig, hvis jeg havde fuldt deres råd. Og en enkelt som "tog livet af min mor" ved at udskrive medicin i slik-form, uden nogen hensyntagen.

  Så, uden tvivl, er den eneste rigtige måde at tale med så mange som muligt om sine udfordringer. Brug google, tal med lægerne, men vær kritisk. Der findes misbrugs eksperter, tal med dem.

  Jeg har skrevet lidt om mine erfaringer på min blog her http://stoffri.wordpress.com/

  Hav en god weekend

  Frimar
 • jacobp22jacobp22
  Redigeret 16 september, 2014, 12:40
  God dialog... Er helt enig i at alkohol kan være en snigende dræber og aldrig bør bruges som medicin. Er også enig i at kvaliteten på alkoholbehandling desværre svinger meget fra læge til læge, hvilket der virkelig bør gøres noget ved. Jeg tror dog ikke at læger alene er nok og alkoholbehandling også bør involvere hjælp og støtte fra pårørende, da det er ligeså meget en psykisk som fysisk genopbygning der skal komme fra flere steder. Kan også anbefale denne artikel som jeg synes har en masse god viden på området og generelt om alkoholisme og alkoholmisbrug: http://alkoholbehandlinger.dk/alkoholmisbrug
 • Wow, vidste slet ikke der var SÅ mange som var afhængige! :O det ret vildt!
 • Man får støtte og hjælp i AA og der er møder overalt i landet - og det er gratis.
  Du møder andre ædru alkoholikere, som er i samme situation, du ser, at det er muligt og dejligt at leve et ædru liv.
Log in eller Registrér for at kommentere.