Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

modermaerke

jeg er paa ferie lige nu og i soendags fik jeg min foerste solskoldning.. og nu er huden ved at falde af og jeg er har opdaget et muligt nyt modermaerke paa skulderen...
Jeg ved ikk hvad jeg skal sige til; mig selv, da jeg har set den plakat med skraekkampagnien om hudkraeft ved at faa for meget sol..

Det kunne selvfoelige vaere at jeg ikk har opdaget de sidste 19 aar.. men stadig,, kan der pludselig opstaa et nyt modermaerke ?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Nyd din ferie, brug godt med solcreme med høj faktor, og pas i det hele taget på ikke at opholde dig for længe i solen.

    Det er det, man generelt bør gøre - især på denne årstid, hvor vi i forvejen er meget vinterblege, skal man ekstraordinært passe på solen.
    Og i dit tilfælde er det nok smart, at du lige kontakter lægen, når du kommer hjem.

    Men - nyd nu den ferie - hvis det viser sig at være hudkræft, kan der jo gøres noget ved det.
  • Indstillinger
    Jeg ville foretrække at lade hudlægen se det. Min veninde fik et på kinden og det blev afvist hos lægen. Men da det så mærkeligt ud ville hun til en specialist. Det var hudkræft, men blev fjernet. Der er intet galt nu.

    Et "modermærke" der er som et lille sår , hvis det begynder at vokse, ændre farve eller klør bør altid kontrolleres. Min venindens var som et lille sår.

    Jeg siger som lotte123, nyd din ferie. Det behøver ikke at være noget slemt. Jeg har også selv fået fjernet et underligt sort mærke. Det var nu ikke kræft. Det kom efter en forbrænding. Så der kan dukke noget op, som alligevel ikke betyder noget.
  • Indstillinger
    Hej jer to.
    tak for at dele lidt erfaring.. faar nerver lidt i ro..
    har vaeret i Sydney i nu en maaened..

    det er "normalt" modermaerke,, men har bare ikk set det foer.. ..
    men har selvfoelig laert lektien.. ALTID solcream paa !
  • Indstillinger
    Du må holde øje med dine modemærker om de klør. eller ændre form eller farve . ellers burde der ikke være grund til at bekymre sig. god ferie
  • Indstillinger
    Hej

    Der er nu delte meninger om årsagen til modermærkekræft. Om solen er årsagen er meget tvivlsomt. Derimod er det mere sandsynligt at årsagen er mangel på vitaminer og mineraler, specielt D-vitamin. Brug af solcreme er også sat i forbindelse med modermærkekræft.

    http://naturalnews.tv/v.asp?v=5A62FC739 ... 42C5A0AD5E
Log in eller Registrér for at kommentere.