Hjem Hjerne og nervesystem Åben debat om hjernen

Slagtilfælde - hjerneblødning?

Redigeret 6 januar, 2011, 07:17 i Åben debat om hjernen
For 3 år siden fik jeg et mindre slagtilfælde: Efter nogen år uden motion begyndte jeg at motionere efter et hårdt træningsprogram. Efter to måneders træning kunne jeg mærke at mit hjerte pumpede langt kraftigere end før, og mine erektioner blev bedre... MEN en morgen hyggede jeg mig med en spiller under dynen, hvorunder jeg pludseligt følte et lille puf i baghovedet. Det var ikke umiddelbart noget voldsomt, og jeg blev ikke særlig nervøs. Jeg fik lidt hovedpine, ikke noget særligt, men det gik ikke væk. Efter 14 dage opsøgte jeg en læge, nu havde jeg ret massive symptomer, - ud over hovedpinen havde jeg stivhed i nakken og ondt flere steder i kroppen og føleforstyrrelser. Lægen sendte mig specialist, som noget modvilligt sendte mig videre til hjernescanning. Jeg fik tre forskellige scanninger, men der blev ikke fundet nogen aneurisme i hjernen.
Nu er tiden gået, jeg klarer mig nogenlunde. Jeg kan dog mærke, at hændelsen har påvirket min intellektuelle skarphed og koncentrationsevne negativt, og jeg har stadigvæk hovedpine og føleforstyrrelser.
Jeg har siden kontaktet flere neurologer, de opfatter mig alle som om jeg var hypokonder, og kan ikke gøre noget for mig.
Jeg vil spørge, om der er andre, der har oplevet noget tilsvarende, og om der er nogen der har nogen råd til hvad jeg bør gøre (eller ikke gøre)?
Log in eller Registrér for at kommentere.