Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

For tidlig sædafgang

Hej
Jeg er en dreng på 15 snart 16, som lider af et problem med for tidlig sædafgang. For nyligt er mig og min kæreste begyndte at dyrke "rigtig sex" hvor vi førhen bare har brugt hænder.. Jeg har ikke før tænkt over at jeg kom for hurtigt, faktisk syntes jeg der gik rigeligt med tid, når jeg for eksempel fik et handjob. Men nu har vi haft sex en del gange, og alle gangene har jeg fået orgasme før hende, hun siger endda at hun ikke engang er tæt på at få orgasme. Jeg har hørt at hurtig sædafgang er normalt blandt unge og uerfarene drenge, men det hjælper mig ikke ud af kniben.. Har også læst om start-stop teknikken, men syntes lidt det hører til ældre par som kender hinanden bedre. Er det naturligt? Hvordan skal jeg slippe af med det? Hjælp!
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hejsa :)

    Hvad mener du mere præcist med at du har tidlig sædafgang??? Altså sådan i minutter...
    Kommer du meget hurtigere ved at bolle end når hun bruger hænderne eller munden?

    Det er nemlig HELT normalt, at manden får orgasme før kvinden ved samleje. Også blandt voksne mennesker. Der er mange kvinder, som slet ikke kan få orgasme af at bolle, eller som først "lærer" det i løbet af deres voksenliv.

    Derfor bør I kæle en masse før i boller. Du kan bruge både fingre og tunge til at give hende en orgasme - eller "arbejde" indtil hun er lige ved at komme - før I boller.

    Hvis/når du kommer kan du fortsætte med at kæle for hende bagefter indtil hun også er tilfredsstillet - måske du så endda bliver klar igen undervejs, og vil kunne holde længere anden gang :)

    Hvis pigen/kvinden er tændt, så er det virkelig dejligt at bolle selvom hun ikke får orgasme af det.
    Et godt trick er, at hun kan onanere samtidig med at I boller. Altså sådan at hun stimulerer sig selv ved klitoris med fingrene mens din pik stimulerer hende indeni. Så vil hun måske komme.

    Husk også, at det ikke kun er dit ansvar at hun bliver tilfredsstillet. Det er mindst lige så meget hendes ansvar at guide dig til hvad der er bedst for hende og ikke mindst at stimulere sig selv undervejs.

    Hvis du kan nå det, så kan du trække dig ud inden du kommer, og så slikke hende eller bruge fingrene på hende inden I så boller igen osv.

    Men det kommer selvfølgelig an på, HVOR hurtigt du får sædafgang.
  • Indstillinger
    Jeg er langt fra sikker på hvor lang tid der er snakke om i minutter og sekunder.. mellem 3-5 minutter vil jeg gætte på...
    Så vidt jeg ved kan piger få orgasme på to forskellige måder; ved stimulering af klitoris og ved stimulering inde i skeden. Jeg ved at hun er ligeså hurtig som mig, til at få orgasme når det gælder stimulering af klitoris, det er kun når vi kører penis-i-skede at jeg er hurtigere end hende...
    Ellers meget brugbart svar, mange tak :-)
  • Indstillinger
    hej jeg har lige læst at man ikke kan have for tidlig sædafgang. du er fra naturens side født til af få hurtig udløsning. for i tiderens morgen handlede om hvem der var den bedste mand til at formere sig med afkom. og hvis du onanere med hånden har kroppen lært at komme på et bestemt tidspunkt. derfor må du prøve at sætte tiden ud med træning. held og lykke
  • Indstillinger
    Vil sige at det er et meget normalt problem jeg står selv med problemet og har været ved egen læge dog uden held . Det føles som et meget stort problem for en selv ikke at kunne "tilfredsstille" ens kæreste ved "normal" sex .. Jeg har opgivet alt håb for mig selv :) Har dog bare lært mig selv nogle andre ting som så gør at jeg kan blive ved det længere , men bliv ved med at forsøge og få noget hjælp hvis du virkelig gerne vil . ellers kan du som anna sagde træne dig op selv :) Det er gjort før og virker :)
  • Indstillinger
    Hej,
    Altså jeg vil sige, at for en dreng går der sku lidt tid før han bliver "bedre" til sex... Nu er jeg selv 19 år og har det samme problem. Altså jeg har lavet en del research, og snakket med min læge, jeg har også prøvet at snakke med min kæreste om det, men hun siger at det ikke er noget problem. Men jeg ved at det er, og det er så frusterende ikke at kunne tilfredstille hende.
    Nogen gang kan jeg godt holde lidt længere, og når jeg er fuld kan jeg hold forholdsvis lang tid men normalt, kan jeg ikke holde mere end 3-5 minutter.
    Jeg har så fundet en løsning, og jeg synes det virkede godt, så vil gerne dele. ALtså jeg har læst noget om noget lokal bedøvelse og glansen, men det er jeg ikke så glad for, for det kræver at jeg foræller min kæreste at jeg har brugt det. Jeg synes det er lidt pinligt emne... Jeg har fundet noget medicin, rimlige kraftigt skal det lige siges.

    Det hedder Depoxetine, eller priligy... Det er noget med at de har taget noget ud af noget "antidpressions" medicin, og så koncenteret det... det er rimlig dyrt synes jeg, men synes også det var det værd...
    jeg købte det her:
    http://vipmedicine.org/product/priligy.html
    OKay, men altså jeg tog det her medicin på velentines dag omkring klokken 7 da jeg kom hjem fra arbjede.... (sammen med en viagra pille, for bare fordi man kan holde længe betyder det ikke at man kan holde den oppe så længe), ca 21.05 gik vi igang med det sjove, og da ingen af os mere, og faldt udmattede om på gulvet, var klokken 00.12. Hun var kommet en par gange og alt var skønt...

    Som sagt er det hele dog ikke glade dage, altså det koster ca 50 kr. per pille, og jeg kunne ikke komme den aften. Jeg fik også en kæmpe hovedpine, og kunne ikke rigtigt sove før jeg havde taget en pernodil mod det. Men jeg tror så at det var fordi jeg var så dehyderet (tip: drik noget vand før , og også lidt under hvis du kan)...
  • Indstillinger
    Umiddelbart vil jeg finde at det, du laver Riges, er noget rigtigt møg. Det burde ikke være nødvendigt med sådanne stimulanser i en alder af 19 år, og det er i hvert fald ikke på nogen måde hverken sundt eller godt for din krop.

    Jeg hæfter mig dog ved, at du finder det frustrerende, at du ikke kan tilfredsstille din kæreste, FORDI du kun kan holde "gejsten" i 3-5 minutter.

    Hvis ikke din kæreste vil fortælle dig det, så vil jeg da gøre det. At tilfredsstille en kvinde handler egentlig ikke ret meget om frem og tilbage. At du kommer er ikke ensbetydende med at den seksuelle akt så er overstået. Du kan kæle hende frem til både en og flere orgasmer ved at bruge dine fingre, din mund og måske I synes det er sjovt at have en dildo med.

    Dette kan du også gøre før du kommer, eller holde en pause med frem og tilbage, hvis du mærker, du er ved at komme, og kæle for hende på den måde, til du har fået "styr" på dig selv til lidt mere.

    Det er lidt af en skrøne, at det mest fantastiske er at komme samtidigt. Det hænder, det sker i mit sexliv, men jeg synes faktisk, det går lidt ud over intensiteten, da man lige i det øjeblik, hvor det er mest fantastisk, også skal huske sin partner. Nej, det er langt bedre, når det først er den ene og bagefter den anden.

    Men - sådan er vi så forskellige.
  • Indstillinger
    Lotte123
    Jeg er udenmærket godt klar over at det er noget skidt. Jeg ved godt det ikke er sundt, men tro mig det er bedre end dårligt selvværd og depresion, som PE ofte kan lede til..
    Jeg ved godt at det ikke behøves at være over bare fordi jeg er kommet, men det er det bare 8/10 gange, og jeg kan ofte bare ikke mere end blot 2 minutter. Jeg har også læst om den der "start-stop" teknik som du snakker lidt om, men problemet er at jeg kan mærke hvor meget hun vil have mig, så kan jeg ikke få mig selv til at trække mig ud af hende, for er bange for at det bare ikke er lige så godt, og at vi midster noget af den "tension" eller sexuelle vildskab om du vil, mens jeg bruger mine hænder eller tunge....
    Hvad gør jeg så for at den ikke forsvinder??
  • Indstillinger
    Riges. Jeg vil foreslå dig at få en tid ved din læge, og der forelægge dit problem, for er du ude i dårligt selvværd og depression over dette problem, så er du også på vej ud i en ond spiral, der i hvert ikke løser dit problem.

    Det er en rigtig dårlig ide, at du selv kokkererer med diverse stimulanser. Der er faktisk hjælp at hente, og den bør du opsøge.

    Held og lykke.
  • Indstillinger
    Lotte:
    Jeg ar desværre allerede kontaktet min læge, og problemet er at en almen læge ikke ved hvad de skal gøre... Deres epertise skal være så bedre at de ikke ved hvad for nogle behandlingere der findes, hvilke slags medicin der er godt og dårligt....
    Det eneste hun havde at sige til det: "prøv at snakke med din kæreste om det", jeg er ked af det men det kan sku desværre ikke rigtigt arbejde med :/
  • Indstillinger
    Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, kun sige at du da i aller højeste grad bør skifte læge. En sådan besked kan du ikke bruge til noget.

    Jeg er beklageligvis enig - en alm. praktiserende læge kan ikke meget mere, end der lige står i "bogen", men de fleste burde kunne finde ud af at henvise til en, der ved noget mere, og jeg kan desværre ikke fortælle dig, hvilken form for speciallæge, du bør have henvisning til.

    Det bør i første omgang undersøges, om dit problem er af fysisk eller psykisk art.

    Jeg gik kun ind i debatten for at gøre opmærksom på, at den slags stimulanser, du har forsøgt, kommer der ikke noget godt godt ud af på længere sigt. Tvært i mod.

    Måske andre her på debatforum kan komme med forslag.
Log in eller Registrér for at kommentere.