Hjem Hjerne og nervesystem Børn med ADHD

Spændende artikel om ADHD

«1

Kommentarer

 • Jeg synes det kunne være rart, at du som indlægsskriver selv kommenterede i forhold til dit mål med at sætte et link til en artikel herind?
 • Mere om ADHD

  Læge gav 13-årig ritalin uden forældres viden
  http://www.dr.dk/Regioner/Esbjerg/Nyhed ... 060805.htm
 • Jeg læser alt hvad du lægger ind. Jeg er glad for nogen er ved at få øjenene op for alt det medicin, der bliver postet i både børn og voksne.

  Men, som mette8000 siger, det ville være rart med en kommentar også.
 • Det er ganske forfærdelig, hvordan vores børn bliver behandlet at lægerne. De tror fejlagtigt at børn har ADHD når børn lige viser en bestemt adfærd. Det er ikke så længe siden, at jeg så en udsendelse i TV om netop dette problem. Hold da op hvor var den skræmmende.

  Jeg bliver vred over dette forfærdelig sjusk, sløseri og manglende viden fra det vi kalder læger, og jeg bliver også vred når man hører, hvordan voksne og især ældre får både forkert og for meget medicin.

  Nu er det snart på tide at nogle i vores samfund påtager sig at tage ansvar.

  Hilsen Sofie
 • Der er netop kommet en stor rapport fra SFI Social Forsknings Instituttet, hvoraf uddrag kan ses på ADHD' s hjemme side under nyt om ADHD

  http://www.24.dk/article.jsp?articleId=11658

  som konkluderer at stramme regler og irrettesættelser har den modsatte effekt. Mens afledning af opmærksomheden har god effekt - det svarer jo mere til opdragelses metode for mindre børn - og har vel også god mening, hvis man går ud fra at visse områder hos ADHD ikke er fuldt udviklede - og de først senere i livet får disse funktioner færdigt udviklede.
 • Her er et spændende indlæg om ADHD.
  Det er behandling uden medicin.

  http://www.mentaline.com/da/karstenschi ... tater.aspx

  Prøv at tjek det.
 • Her er ny forskning om ADHD.
  Cell Phone Use in Pregnancy May Cause Behavioral Disorders in Offspring, Mouse Study Suggests
  http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 110138.htm
 • Mobiltelefoner er kommet for at blive, indtil man opfinder noget andet, naturligvis.
  Der er/har været meget snak om mobiltelefoner kunne give kræft. Det aner jeg selvfølgelig intet om. Men, når jeg taler i mobiltelefon lidt for længe får jeg ondt i hovedet og især i mit øre. Det bliver også varmt.
  Om det kan skade aner jeg ikke. Men jeg passer på ikke at tale for længe. For påvirket bliver man på en eller anden måde.

  Hvis jeg var gravid, nå, hm, jeg er over den alder nu, ville jeg begynde at tænke. Nøjagtig, som da jeg var gravid tog jeg ikke hovedpinepiller.
  Ingen havde sagt noget om det, men jeg tænkte at det måske kunne skade, hvis man tog den slags.

  Jeg er så meget imod man fylder medicin i børn uden at kende bivirkninger og langtidsvirkninger. Men mange tror bare de tager en pille, så er alt godt.

  Drenge får jo slet ikke lov til at lege, som de gjorde før i tiden. Jeg kan godt forstå de ikke kan holde den tilværelse ud.
  Jeg bliver utilpas, når jeg ser hvordan børn opbevares i dag. Mit ene barnebarn hadede børnehaven. Det kan JEG godt forstå han gjorde.

  Og en pudsig ting, "de kloge" fandt engang på at drenge og piger skulle opdrages ens. Drenge skulle også lege med dukker.
  Jeg var "moderne" og med på "noderne", så naturligvis skulle mine drenge da også have dukker.
  Ikke om de ville lege med dem. Næe, nej, de ville have soldater og biler. Skille ur og knallert ad. Det fik de så, naturligvis lov til. "De kloge" var alligevel ikke så kloge.
  Det kostede mig nogle penge at få den knallert samlet igen, men næste gang kunne han selv. Uret smed jeg ud. Jeg skældte ikke ud, men bad dem passe lidt på mine penge.

  Ja, det var bare nogle strøtanker. Det hjælper ikke at skælde mig ud, jeg har min mening og den beholder jeg indtil FORNUFTIGE argumenter kan overbevise mig om noget andet.
 • Ny artikel om ADHD hos børn og kviksølv og bly, som mulig årsag.
  http://articles.mercola.com/sites/artic ... _DNL_art_2
 • http://ekstrabladet.dk/nyheder/videnska ... 979492.ece


  Ja, medicin og alle dens skadelige virkninger. Noget kan vi ikke undvære, men det er løbet helt af sporet. Nu skal vi med djævelens vold og magt sluge alt muligt medicin.
  De nye generationer bliver opdraget til at der er en pille for alt. De tror ikke de kan leve uden medicin. Selv kommunerne ville tvinge medicin i folk, læste jeg. Jeg håber da det er blevet forbudt, men jeg ved det ikke.

  Hvem har mest gavn af det. Jeg spørger bare. Fagre nye verden.

  Fremtidsromanerne har forudset det ville komme. Vi lever i grådighedens århundrede.
Log in eller Registrér for at kommentere.