Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Problemer med erektio.. hjælp!

Redigeret 26 november, 2011, 05:10 i Mandlige sexproblemer
Hej.

Jeg er en ung fyr på 18 år og døjer med nogle problemer omkring erektion.
Det er længe siden, jeg sidst har været i fast forhold, - omkring halvandet år siden, hvor der ingen problemer var, overhoved.
Har nu ses med en pige i nogle måneder og har bemærket at jeg har problemer med at holde erektionen. Der skal utrolig lidt, til at jeg mister den og det er som om, at jeg kun får halv erektion, - altså ikke tilstrækkelig nok til at fuldføre noget og derfor er jeg efterhånden blevet mere og mere bange for, om det er et reelt problem. Hver gang vi ligger i sengen, er mine tanker låst fast i, om jeg kan få erektion, eller ej, hvilket uden tvivl også er medvirken til at jeg står med dette problem, fordi jeg ikke kan slappe af.
Jeg har overvejet at kontakte egen læge og er snart ved at være så desperat, så jeg har overvejet viagra, men som jeg ved nærmere eftertanke synes ville være vildt, hvis jeg i en alder af 18 år skulle bruge sådanne midler.

Jeg håber derfor at der er nogen herinde på forumet der kan hjælpe mig lidt, da jeg efterhånden er ved at gå ned med flaget, fordi jeg ikke kan finde ud af hvori problemet ligger.

På forhånd tak.
Vh.

Kommentarer

  • Indstillinger
    det er klogt du taler med din læge. så du udelukker der kan være andre årsager til du ikke kan få rejsning. kan det være psygisk du har problemer. eller får du noget medicin . du skal ikke tænke så meget om kroppen vil . så tror jeg du blokere for følerserne . se på noget der tænder dig og mærk og bliv rørt ved. og tænk hvor dejlig og fræk det er. . hvis du ikke kan det . må du have nogle ting du ikke har det godt med . måske ikke er parat til at gøre sammen med den nye kærste. på det sexuelle plan. håber du får hjælp.
  • Indstillinger
    Jeg har nøjagtig samme problem. Jeg er selv 18, har været sammen med en pige i godt en måneds tid, er rigtig glad for hende, men kan heller ikke rigtig få en rejsning til at vare i særlig lang tid.
Log in eller Registrér for at kommentere.