Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Blåligt penishoved?

Redigeret 13 december, 2010, 05:04 i Mænds sygdomme
Jeg er en dreng på 15 som har et problem der har gået mig på i lang tid. Problemet er, at mit penishoved er meget blåligt, som om at der ikke kommer blod ud til det, men det gør der. Jeg er ikke omskåret og har haft dette problem så længe jeg kan huske. Jeg måtte afslå sex pga. dette problem, hvilket VIRKELIG går mig på, da det ville være min første gang.
Mit spørgsmål er, om det er skadeligt, og om jeg på en eller anden måde kan få en normal farve (Hudfarve) i penishovedet.

Kommentarer

 • Indstillinger
  Selvfølgelig har du haft det "problem" så langt tilbage, du kan huske, for ved du hvad? Sådan SER et helt normalt skabt penishoved altså ud. Det ER blåligt.

  Jeg vil foreslå dig at undersøge lidt omkring den mandlige anatomi - og når du er i gang, så kan du også kigge lidt på kvinders, så du er bare lidt forberedt, når du en dag skal have sex med en pige.

  Nej, jeg gør IKKE grin med dig - jeg er faktisk dybt rystet over, hvor lidt unge er informerede om hvordan en helt normal krop er udformet, og i øvrigt også omkring seksualitet.

  Jeg er helt knuget over, at du har gået i årevis og været bange for noget, der er fuldstændigt normalt. Det ville faktisk være meget mere unormalt, hvis det var lyserødt.

  Søg rundt på nettet om noget reel information - ikke porno og sex-sider - der finder du kun fantasi og ikke noget som helst, du kan bruge i det virkelige liv.

  Grunden til at jeg også kommer ind på seksualitet, er udelukkende fordi, at hvis ikke du har fået at vide, at du altså er fuldstændigt normalt skabt, så har du givet heller ikke fået nogen som helst brugbar information om seksualitet, hvorfor du selv bør skaffe dig den, før du begynder at have sex.
 • Indstillinger
  Ja synd du selv skulle opdage det. det er blodet der pumper ud i penis der giver den den blå lilla farve , når du er meget opstemt. den får først sin normale farve når penis igen er helt afslappet. har du ikke nogle venner du kan spørge . eller tør du spørge din far. jeg forstår godt du har været bange. det kan også virke volsom for en når den bliver stor. men det er ganske normalt. nu skal du blive gode venner med din penis og vænne dig til det der sker med dig. held og lykke
 • Indstillinger
  Spider! Du skal måske også orientere dig lidt mere. Et penishoved er også blåligt i slap tilstand. Det er ganske enkelt den farve, den del af kroppen har.
 • Indstillinger
  Hvor er der meget rigtigt fornuftigt i lotte123’s bemærkninger, og jeg er meget enig. Kun en lille korrektion til farven på penishovedet. Jeg oplever mit som mere rødligt i slap tilstand end det mere violette i erigeret tilstand. Det afgørende er dog, at normal hudfarve har penishovedet aldrig.
Log in eller Registrér for at kommentere.