Hjem Øre, næse og hals Åben debat om øre-, næse- og halssygdomme

Smerter i mandlerne

Jeg har i lang tid haft problemer med mandlerne. De har det med at hæve og blive ømme nogle gange, men nu har jeg gået i over en uge med mandler der føles som om de er ved at eksplodere.
Jeg har været ved min læge, men har fået at vide at jeg skal opsøge en øre/næse/hals specialist, men der er kæmpelang venteliste og jeg har ikke fået nogen midlertidig behandling.
Eftersom det ikke er blevet bedre i løbet af den sidste uge, så jeg er lidt bange for at det ikke går over af sig selv.
Jeg drikker te og spiser smertestillinde men det hjælper ikke. Mucoangin hjælper ikke, da det kun bedøver svælget og ikke ude i siderne.
Jeg kan nærmest hverken synke eller tale, og jeg er ved at blive sindssyg af det..

Er der nogle der har nogle gode råd til hvad man kan gøre? Eller kender noget håndkøbsmedicin som hjælper? Hjææp.
:-)

Kommentarer

  • Hej

    Jeg har haft nogenlunde samme smerter, men har nu for nogle uger siden fået fjernet mine mandler.

    Jeg var godt nok 23 år, og det gjort ondt. Havde svært ved at synke, snakke og spise, men masse af is var super godt. Jeg levede de første par uger på proteindrik og is / isterninger. Hvis du får tilbud at få dine mandler fjernet, så sig ja. Det er ikke sjovt i starten, men man har det super godt bagefter.

    Når men nok om det, det jeg vil anbefale dig er isterninger og is, da det køler og derved måske tager hævelserne og smerterne. Smertestillende hjælper ikke. Du kan evt. købe nogle af de der strepsils, som er med til at bedøve.

    Håber det hjælper.

    - Tina
Log in eller Registrér for at kommentere.