Hjem Hjerne og nervesystem Hovedpine og migræne

HJÆLP MIG! Har fået synsforstyrrelser af migræne

Redigeret 9 december, 2010, 18:49 i Hovedpine og migræne
Alle symptomer startede sådan:
Jeg har haft migræne omkring 5 gange på kun få måneder og har haft søvnbesvær fordi jeg har været bange for ånder i en lang periode. Nu mener jeg at jeg ikke er bange, men jeg kan åbenbart ikke sove hurtigt mere. Jeg tror at det er gået ud over mit hjerte rytmer på grund af min angst.
Derfor får jeg synsforstyrrelser på grund af migrænen eller sygdom i øjnene. Jeg bruger kun øjendråber mod støv allergi i øjnene.
Under alle mine migræne anfald har det været med:

Aura
Overdreven hovedpine
Lys- og lydoverfølsomhed
Blinde felter - der varierer fra, at måske en del af et bogstav mangler på en side, så det ligner et fejltryk, til, at en andens hage mangler, eller at halvdelen af synsfeltet helt mangler. Folks ansigter forsvinder.
Nu har jeg fået alle de her problemer efter min migræne eller søvnbesvær eller andet
Synsforstyrrelser:
Jeg ser glødende stjerner der flyve rundt på himlen
Jeg ser glødende stjerne flyve rundt ved meget lyse omgivelser
Jeg ser mærkeligt over alt
Jeg ser ting der blinker
Jeg ser hvide blinkende felter, når jeg har mine øjenlåg lukket(når jeg prøver at sove)
Jeg ser mærkelige lydbølger/radiobølger mange gange(ligner det der blitz man mærker efter man tager et billede med et kamera)
Jeg ser flimrende, lysende og zig-zag formede figurer i synsfeltet.
Jeg ser flimrende når jeg ser på folk med stribede skjorter eller vægge med stribede malings belæg eller når jeg kigger på mange firkanter.
Jeg ser meget mærkeligt når jeg sidder foran PC eller læser en tekst på almindelig papir(jeg kan se mørke og andre steder helt hvide radio/lydbølge formede skygger)
Jeg tror at de der radio/lydbølge felter måske bliver kaldt for en aura(er ikke sikker)
Jeg ser lysende zigzag-linier
De lysende zigzag linjer kan godt følge med synet engang i mellem.
Andre symptomer
Andre synsforstyrrelser:
Jeg kan engang imellem se pink/lyserødt hvis der er sælskindsvejr
Neurologiske symptomer: Jeg har virkelig ubehag ved lyde om morgenen. Jeg vil ikke høre mine brødre tale også selvom det er meget lavt, for kan høre en rungende lyd der minder om et jordskælv eller vand der koger. Det føles meget ubehageligt.

Muskulære symptomer: Har muskelsammentrækninger engang i mellem i øjet og omkring øjet... især om morgenen når jeg står op og om aften.

Ændring i væskebalance: Jeg kan ikke blive mæt af vand, hvis jeg ikke drikker mindst 2 kros fyldt op og den sidste fyldt halvt.


Nu kan jeg ikke klare det her mere!!! Jeg bliver sindsyg af det og jeg ved ikke hvad jeg fejler. Jeg fik en MR skanning men min Neurolog og øjenlære sagde at jeg ikke fejlede noget. Enten er en af de 2 læger ikke god til deres arbejde, ellers skal jeg have fat i en anden specialist.


HJÆLP!

Kommentarer

 • Hej med dig.

  Det lyder som en voldsom omgang.
  Du skal absolut søge en anden læges mening med det samme.
  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om der kan være noget psykisk inde over. Om du har oplevet noget slemt i dit liv eller er udsat for ekstra stort pres lige nu.

  Men uanset hvad, så lyder det rigtig ubehageligt det du oplever, og du har ret til at blive taget seriøst.

  Jeg håber du kan finde et skud energi frem til at tage kampen op.

  Tanker fra Trine
 • Du har migræne, mig bekendt er det helt normale symptomer altsammen.
  Du skal acceptere symptomerne og få behandling for migrænen.
  Hovedpinen er uudholdelig, og man kan ikke holde nogen former for lyd ud.
  Så må du holde op med at bilde dig selv ind at du er bange for ånder. De synsforstyrrelser du har, kommer fra migrænen.
  Jeg lider selv af det samme. Det er irriterende f.eks. at læse, og så forsvinder noget af teksten. Jeg får også flotte zigzag striber eller andre former for flotte farvede mønstre for øjnene.
  Linette
 • er Migræne en Sygdom----eller et symtom på en sygdom

  ligesom Hovedpine
 • Tungmetalforgiftning kan give migræne, og tungmetaller kan også deponere sig i øjet og medføre øjenlidelser.
  Måske skulle du få udelukket, at du ikke har en kronisk tungmetalforgiftning.
  Du kan læse mere her: www.tungmetal.dk
 • Hovedpine/migræne er ikke en sygdom i sig selv. Det er altid et symptom på noget andet.
  Jeg hæfter mig ved din angst for ånder. Det er jo også et symptom på noget andet.
  Altså kan årsagen til din angst for ånder og din hovedpine sagtens være den samme. Derfor vil den største hjælp være, hvis du kan få psykologisk/terapeutisk behandling, så du kan finde ud af, hvad det er, der har skabt disse symptomer.

  Men migrænen skal du selvfølgeligt have behandling for i form af decideret migrænemedicin. Der findes hovedpineklinikker, hvor der er specialister til udredning af hovedpine/migræne, så jeg vil foreslå, at du bliver henvist til en sådan.

  I 33 år led jeg selv af en meget invaliderende lidelse, der hedder Hortons Hovedpine. Der er lavet forsøg med scanninger af denne lidelse, men de viser intet. Jeg fik meget medicin, som da hjalp på hovedpinen men tilgengæld truede med at give organskader. Det der hjalp mig af med hovedpinen var terapi, hvor jeg kunne arbejde med de psykiske årsager (som var de samme årsager, der havde givet angst).


  Hilsen Helene
 • Migræne kommer af sammentrækninger eller udvidelser af blodkarrene.
  Den form hvor man ser disse fine mønstre,zigzag striber og lignende hedder øjenmigræne. Det konstateres hos en øjenlæge.
  Der har jeg fået diagnosen, øjenmigræne.
  Linette
 • Hej.

  Som i de fleste andre indlæg, vil jeg give ret i at dine symptomer, lyder som almindelige aura migræne symptomer, og du derfor IKKE er alene og deler en migræne lidelse med rigtig mange andre mennesker.
  Det er vigtigt at du finder en læge der forstår sig på migræne eller blvier henvist til Hovedpinecentret, så du kan få den rette medicinering og hjælp.
  Det er rigtig vigtigt at du acceptere symptomerne og ikke giver dig mere angst, da du ikke er unormal på nogen måder. Jeg vil også anbefalde at du søger hjælp for at få noget terapi, der kan hjælpe dig med dette.

  Endvidere vil jeg anbefalde at du læser nærmere om migræne på migraeniker.dk, som er en migræne forening i Danmark, som udgiver en masse relevante blade hvor du kan læse nærmere. Du burde også søge noget viden og aura migræne, så du kan se at du ikke er den eneste med den slags symptomer.

  Jeg håber du finder mere ro i fremtiden

  Anne
 • Jeg har lidt af migræne i 1½ år, og har under aura mistet synet og følelsen i hænder og arme. Ganske ubehageligt da jeg tror jeg får en hjerneblødning hver gang. I september varede anfaldet i 10 dage og min læge sendte mig til neurolog. Han satte mig på 360mg Magnesium og 400mg B2, og jeg har intet mærket til migræne siden. Det er bare fantastisk. Prøv at læse om vitamin- og mineralmangel, da det virker til at du er i akut mangel på flere. Jeg fandt selv en oversigt som ledte mig på sporet. http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/ ... aminmangel
  Min egen læge kiggede på mit B12 tal, der var langt over max. Du har ikke B-vitaminmangel var det svar jeg fik, men neurologen bekræftede heldigvis min teori. Samtidig er mit D-vitamin tal lavt, og jeg har spist 45mikrogram ialt samtidig. Jeg spiser supersundt, er meget ude, men min krop kan af en eller anden grund ikke optage vitaminerne. Men det må min NYE læge kigge på imorgen. Held og lykke.
Log in eller Registrér for at kommentere.