Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Balance

Redigeret 16 november, 2010, 13:59 i Slidgigt
Hej netdoktor.
Jeg er en mand på 70 år, som har fået problemer med mine fødder, de er blevet meget stive fra anklen og ud i selve foden ( de føles nærmest som et par brædder ) det påvirker min balance. Jeg har spurgt min læge, men det kom der ikke noget ud af. Kan du hjælpe mig?
Kaj.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære 70-årig. Rigtig mange mennesker har det problem som du beskriver. Derfor har jeg skrevet bogen FOD PÅ BALANCEN som netop er udkommet, og som kan købes hos boghandlere eller på nettet til kr. 130,- Bogen indeholder et kapitel om fødderne og desuden et lille træningsprogram som tager højst 10 minutter og som man sagtens kan og helst skal gøre hver dag. De første to øvelser træner netop fodleddet! God fornøjelse, men husk at starte langsomt på træningen.
  • Indstillinger
    Kære netdoktor.
    I mit indlæg glemte jeg at nævne at det føles som om at jeg er ved at få "dropfødder" mest i højre fod, men også lidt i den venstre. Har det noget med mine balanceproblemer at gøre, og hvad kan jeg gøre ved det.
    Tak for oplysningen om den nye bog "fod på balancen".
    Venlig hilsen Kaj
  • Indstillinger
    Kære Kaj,

    Ser tilfældigt dine indlæg, og jeg tror, du har misforstået noget. Det her er IKKE en lægebrevkasse, det er et debatforum, hvor helt "almindelige" mennesker udveksler erfaringer.

    Jeg vil da gerne tro på, at den bog du bliver foreslået, er ganske udmærket og måske endda kan hjælpe dig, men hvorvidt den er skrevet af en læge, skal jeg ikke kunne udtale mig om. Prøv i første omgang, om du kan finde den på biblioteket.

    Mit forslag til dig er da helt bestemt, at du igen kontakter din læge med henblik på en henvisning til en grundig undersøgelse hos en specialist; en sådan henvisning kan du godt tillade dig at insistere på at få.
Log in eller Registrér for at kommentere.