Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælp, mine bumser går amok

Redigeret 11 november, 2010, 12:58 i Bumser
Hej alle sammen, har et virkelig træls problem lige pt. Jeg var ENDELIG næsten sluppet af med alle mine bumser, havde meget få tilbage. men så en weekend vågner jeg op og så er mit hovede eksploderet, hele venstre side af mit ansigt, der er omkring 7 store bumser og nogle små nogle, og alle sammen er meget røde. jeg vasker mit ansigt morgen og aften og smører fugtighedscreme på efter. jeg spiser også sundt næsten ingen sukker ingen over mængder eller unødvendige ting.
så jeg forstår ikke hvordan det kan være jeg kan slå sådan ud i ansigtet bare lige pludselig og det går mig virkelig på, er så træt at det. går for det meste og prøver at dække venstre side af mit ansigt. og det værste er, at mine bumser ik tager 2-3 dage om at forsvinde, de kan blive der 1-2 uger.
vil rigtig gerne have nogle gode råd, har ikke haft nogen succes med bumse creme eller lignende intet har hjulpet.

der er gået snart en uge og det har ikke ændret sig.. ser stadig ud som da jeg vågnede

og hvis der er nogle der ved hvordan man fx kan reducere rødmen af bumserne så ville det være dejligt, da de er meget røde. og også større end de fleste bumser andre får? som jeg også syntes er mærkeligt hjælp!

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej

    hmm det er ikke altid at bumser og sukker/usund mad har sammenhæng..
    jeg spiser selv enormt usundt og fed mad, og har måske en enkelt bums om måneden i forbindelse med min mens.. så det behøver ikke være pga kost osv..
    jeg synes du skal kontakte din læge som evt kan henvise dig til en hudspecialist. eller i hvert fald få at vide hvad du kan gøre..
Log in eller Registrér for at kommentere.