Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

9 år med ar på arme og ben. Please help! Vil stoppe

Redigeret 6 november, 2010, 03:27 i Selvskade
9 år er gået. Jeg har brændt mig mange gange i dag. Jeg er meget sårbar overfor stress og for mange mennesker. Det skete første gang i dag efter jeg steg ud af toget. Jeg kunne slet ikke stå imod og brændte mig et par gange på benet.

Jeg er godt og grundigt træt af det. Jeg vil stoppe, men ved ikke hvor jeg skal starte. Hvad jeg skal gøre når trangen opstår? Hvad kan jeg gøre i stedet? Og så har jeg hårdt brug for en jeg kan skrive til når jeg er tæt på at brænde mig endnu en gang..

Jeg har Paranoid Skizofreni og har en del at slås med og lige for tiden er jeg mere end normalt selvskadende.

Håber bare en vil hjælpe :)

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej jonas det er ikke så rart for dig Du kan ringe til psykiatrisk skadestue i din amt den jeg har er til esbjerg. 79182962 ellers prøv den måske kan de hjælpe dig. når du får lyst til at brænde dig så gå væk fra det der brænder. tving dig selv til at se på et billed og begynd at tænke på det . eller se hvad du ellers har i stuen. når jeg får tvangstanker går jeg ind i min seng og bliver der til det er gået over . jeg kunne tænke mig du afskaffede det du kan brande dig med. for så skal du først købe noget for at gøre det. og så kan det være tanken er gået over imens . Når det bliver mandag må du tale med din læge . hvis du ikke alerede har en psykriater. held og lykke spider68
  • Indstillinger
    Det er bedst at ringe til den psykiatriske skadestue man hører til. Oversigt over dem findes her: http://www.netdoktor.dk/tema/sorg_krise/psyk.htm

    Du skal tale med din psykiater om at få terapeutisk behandling mod din selvskade.
    Har du læst bogen "At skære smerten bort" af Bo Møhl? Han er psykolog på Rigshospitalet og specialiseret indenfor cutting, og bogen rummer mange copingstrategier - altså metoder til hvordan man håndterer selsvskaden.

    Måske du skal have en lille gulerod hængende i fremtiden:
    Når du er hold op med at være selvskadende, så vil din kommune måske betale for at du får behandlet dine ar så de mindskes.
    Min kommune betalte for behandling, så mine ar er så usynlige som sådan nogle nu kan blive.
Log in eller Registrér for at kommentere.