Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Motion og dårligt helbred

Redigeret 4 november, 2010, 10:31 i Motion
Ja selvfølgelig er motion tilrettelagt efter mulighederne - da en sikker succes.

Med dårligt helbred er man jo også i farezonen for følgesygdomme og alt for mange bliver desværre - alt for brede om mås og mave og får dårlige ben, blodomløb og fordøjelse!!!!!

Bla. fordi tv, pc og andre indaktive sysler langt - får overtaget - frem for at skulle risikere - at sætte den ene fod foran den anden og komme over dørtrinnet - og ud og få gang i puls, sanser og oplevelserne :-)

Faktum er at livet bliver rigere på mange andre måder, end lige opmålt i kroner og materialer - når man dyrker motion - mere end den der foregår fra wc- til tv og lignende :-)

Man bliver gladere får dop-plet sin livskvalitet, får flere energier, livsmod og ideerne bliver der pludselig mange flere af tillige, samtidig med at man kommer tættere på - at være direktør i egen krop og holde lægen og sygehuset lidt ude på en - tålelig plads :-)

Dropper man så sine mange fede basser og isen til aftenkaffen - sammen med indførelsen af en grovere og grønnere kost, jamen så er man vitterlig på vej mod - det bedste i livet - og hvorfor ikke vælge - det aller bedste i livet - når det kan ske ved egen hjælp og viljestyrke. Rask bliver en kronisk syg ikke - men hvorfor ikke få det bedste ud af livet - trods alt????
Log in eller Registrér for at kommentere.