Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skoletandlæge, tandregulering og klage-retten

Klageret?????
Tjekke op - på nettet - her findes offentliggjort behandling af sager indgivet af borger mod tandlæger - via "Sundhedsvæsentets Patientklagenævn"
Skulle her mon ikke være offentliggjort noget vedr. behandling af klager - indgivet skriftligt - som for eget vedkommende - grundet manglende indsats og tandregulering af mit barns problematiske tandstilling m.v. - og fandt -INGEN KLAGER overhovedet - målrettet - den kommunale tandklinik - fra nogen - noget steds fra i landet.

Betyder det så - at alle er fuldt tilfreds med den behandling vore børn får - samt den vudering for behov af tandregulering m.v. der gives løbende af den kommunale tandlæge - samt klage over - at der rent faktisk ikke er gjort noget.

Eller betyder det - som med min egen indgivende klage - at der - slet ikke i noget tilfælde - er givet nogen borger ret - i nogen klage - overhovedet - vedr. den kommunale tandlæge og special tandlæge m.v.?

I min klage er det således "formanden" for sundhedsvæsenet patientklagenævn" der har truffet afgørelse - om at der intet - er at komme efter i den løbende vurdering der er sket fra den kommunale tandlæges side omhandlende en indsats for at søge at regulere /rette ualmindelige frembrud af de blivende tænder og stilling m.v.

Og klage/anke kan ikke fremsendes til andre sundheds instanser - og kan kun genoptages - "såfremt der er nyt i sagen".

I dette tilfælde - er der det nye i sagen - at en "privat tandlæge" har undersøgt og - vurderet - at vedkommende med al dennes erfaring og kendskab - ikke vil kunne hjælpe "barnet" - men at barnet bør til ses af en specialist - fordi der efter denne tandlæges vurdering - vil være brug for særlig ekspertise.

Det kan vel ikke bare være et tilfælde - skulle ingen forældre have noget at klage over - eller rettere - har ingen fået medhold i en klage?????
Log in eller Registrér for at kommentere.