Hjem Sex & samliv Åben debat om sex

Sexolog/Sexterapi i Århus

Redigeret 9 november, 2013, 08:23 i Åben debat om sex
Hej alle

Er der nogen der kan anbefale en god sexolog i Århus? Og hvad er jeres erfaringer med dette - har det hjulpet eller??

Mange tak

Kommentarer

 • Jeg kan varmt anbefale Sascha Munch hun har fået et rigtig godt ry i Århus, du kan læse mere om hende på http://www.6ologen.dk
 • Anne Meelsen - tlf 25534243
  er uddannet som sexolog og parterapeut fra Agder Universitet i Norge .Hun har haft egen praksis som sexolog og parterapeut i Lægehus i Risskov de sidste 2 år. Hun hitter som nr 1 i Århus.

  www.sexolograadgivning.dk
 • Hej

  Jeg håber du har fundet en løsning, ellers kan jeg varmt anbefale en psykolog og klinisk sexolog som er startet i AArhus. Hun hedder Xanthi Fynbo og har også klinik i Odense, hvor jeg var klient hos hende. Jeg har både alene og senere sammen med min kæreste haft stor glæde af at tale med hende.

  Hun er både meget åben og målrettet, vi havde kun brug for at komme 4 gange. Jeg var også glad for at vide at hun faktisk er uddannet psykolog - det giver lidt ekstra tryghed. Og så var hun endda ikke særlig dyr :-)

  Find hende på www.sexogpsyke.dk

  Held og lykke
  Søren
 • Jeg kan varmt anbefale Cleoh Dharma (www.cleoh.dk). Hun har klinik både i Hørning og i Aarhus. Jeg gik i klinikken i Hørning, rigtig hyggeligt sted, væk fra byen.

  Hun er både uddannet sexolog og er ved at færdiggøre sin uddannelse til psykolog. Tror nok hun har et eller to semestre tilbage. Hun er virkelig imødekommende og man er tryg i hendes selskab. Derudover kunne jeg mærke hendes nærvær og hun gav sig god tid til at lytte. Og så er hun virkelig dygtig til at gå i dybden. Jeg fik nogle nye perspektiver. Min problemstilling handler om præstation og mindreværd. Jeg fik gode værktøjer og vi kom godt ned i, hvorfor jeg var blevet den jeg er idag, de mønstre jeg har haft. Idag kan jeg slappe mere af i min seksualitet og de problemer jeg kom med er slet ikke så handikappende som før. Man kan virkelig mærke, at hun har en gedigen og omfattende psykologisk viden. Vil anbefale hende til alle.

  Held og lykke og håber du fandt, hvad du søgte.
 • Redigeret 22 juni, 2021, 11:47

  Hej, jeg kan anbefale Lisa Fernandes Gram.
  Hun specialiserer sig i sexologi og er meget imødekommende. Jeg har tidligere haft nogle oplevelser med psykologer, der har været lidt uheldige. Et godt tip er at ringe til sexologen først og hør om du får et godt førstehåndstindtryk. Det hjalp mig meget

  Jeg håber du finder, det du søger!

  psykologlisafernandesgram.dk

Log in eller Registrér for at kommentere.