Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerter efter samleje

Redigeret 17 oktober, 2010, 08:26 i Kvindelige sexproblemer
Hejsa

Vi er et par på 28 år. Vi har været sammen i ca. 1½ år, og er meget glade for hinanden. Der er dog et problem: Efter samleje får 'hun' ofte ondt i området rundt om skedeindgangen, og det føles som om, huden er sprækket, og det kommer så til at svide. 'Hun' får til tider også ondt oppe i skeden under samleje - det føles som om, skeden bliver udvidet og blokket ud. Denne følelse kan godt fortsætte i noget tid bagefter. Dette gør selvfølgelig, at 'hendes' lyst mindskes. Det skal siges, at 'han' er noget større end 'hende' rent kropsmæssigt, og at vi har tænkt på, om vi simpelthen ikke er kompatible hvad angår størrelsen af de nedre regioner.

Det skal siges, at når vi har sex, er vi begge meget tilfredse og synes begge, det er dejligt, men derudover er 'han' generelt nok gladere for sex og for at prøve nye ting end 'hun' er - men det er vores fælles indtryk, at det ikke er så unormalt. Men det er selvfølgelig en faktor, der spiller ind. 'Han' prøver ikke at presse hende, men har nogle gange svært ved at styre sig og kommer i den forbindelse nogle gange til at presse lidt for meget på. Dette er selvfølgelig med til at mindske 'hendes' sexlyst.

Venlige hilsener
De forelskede

Kommentarer

  • Indstillinger
    Én ting er sikker, og det at en fyr er stor og kvinden spinkel ikke betyder problemer. Tænk på, at selv den mindste lille spirrevip af en kvinde kan føde et barn. Jo, sommetider er der problemer, men det er der også sommetider for bredhoftede kvinder.

    Bruger I glidecreme? Ellers ville det nok være en idé.
    Jeg syntes desuden, at hun skal få en tid hos lægen og få tjekket underlivet. Det KAN jo være, at der er noget der ikke er helt som det skal være.
    Og så kan I eventuelt arbejde lidt med jeres sexliv, så det er HENDE der har styringen i en tid og bestemmer slagets gang.
Log in eller Registrér for at kommentere.