Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

LAV LH, FSH,TESTOSTARON, HØJ BLOD SUKKER, på Levimir insulin

Redigeret 12 oktober, 2010, 12:28 i Åben debat om diabetes
LAV LH, FSH,TESTOSTARON, HØJ BLOD SUKKER, på Levimir insulin


Hi
Jeg er 41 har næsten ingen LH, FSH hormon, meget lav Testostarn, får Nibido hver 3 månede, uden det virker viagra overhoved ikke, jeg er på Insulin Levimior 56 aften 20 morgen, og metformin.

Jeg føler at der er et problem med min behandling, efter at ha læst meget om emnet, kan jeg forstå at Lav LH, FSH udover at det dræber mit sex liv, (ikke liderlig overhoved om min kærste så står på hoved) meget svært at få rejsning. Men jeg kan se at det er kun det ene problem LH og FSH styre også insulinen optagelse i kroppen, og jeg kan fornemme at det er årsagen til mit høje Sukkertal, mellem 15 og 40

Jeg har næsten givet op hvad gør jeg hvor går jeg hen, jeg har været til et hav af læger men ingen syntes at være kompetent.

Jeg er 15 kg overvægtig som jeg har fået fra Avandamet, som gav mig ødem tog 65 kg på af det lort iform af vand på 4 måneder, fik enda hjerte anfald, tabe det igen meget hurtigt efter læger i Frankrig hvor jeg bor anbefale at eg straks skulle holde op, men efter den tur har jeg fået problemer med potens, og ikke mindst smerter i mine fødder, og følelløshed i mine finger.

jeg har prøvet et hav af vitaminer og mineraler og kan spore resultat jeg ved dog ikke hvilke faktore

det skal siges at jeg har høj blodsukker selv om jeg lever af NUPPO i en periode.

Jeg drikker ikke, spisersund, holder med af at gå

Nogen bud på hvad jeg kan gøre ?
Log in eller Registrér for at kommentere.