Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

store bryster

Redigeret 8 januar, 2019, 12:06 i Skønhed og velvære
Indlæg fjernet efter brugerens eget ønske, Netdoktors redaktion.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det var dog en ualmindelig led og dum kæreste, du der har haft. Vær du kun glad over at være sluppet af med ham, hvis en fyr kun har interesse i bryster og ikke i personen, der har dem, så er det ham, der har problemet.

    Du skal prøve at arbejde lidt med dit selvværd, for en slank pige med store bryster er altså drømmeidealet for de fleste piger, så mød du verden med oprejst pande og rank ryg.

    Jeg forstår ikke helt, at andre slet ikke ser dine bryster, hvis du ellers gerne vil vise dem frem? Jeg mener, hvis du f.eks. bare følger moden en lille bitte smule, så kan man jo ikke undgå at se dine bryster. Moden er jo netop kropsnær, nedringet - der overlades sådan set stort set ikke noget som helst til fantasien.

    Men - jeg synes det er meget mere vigtigt, at du viser den person frem, som du er og ikke kun dine bryster. Det er dig - og ikke dine bryster - en sød fyr vil forelske sig i.

    Jeg har aldrig haft store bryster, og jeg skal da ikke kunne sige om en enkelt kæreste eller to har valgt mig fra på det grundlag, men der er mere end rigeligt tilbage af søde gutter, for hvem det mere handler om du er en sød og dejlig pige, der er rar at være sammen med, eller om dine bryster er store nok.
  • Indstillinger
    Du skriver, du HAR store bryster. Kan din kæreste ikke have sagt, som en trøst, de ikke er specielt store, hvis du har snakket om det.
    Egentlig syntes jeg det er en meget lille ting at bekymre sig om.
    Nogle kan lide store, andre kan lide små og sådan kan vi alle blive tilfredse.
  • Indstillinger
    Redigeret 8 januar, 2019, 12:08
    Indlæg fjernet efter brugerens eget ønske, Netdoktors redaktion.
  • Indstillinger
    Nu aner jeg ikke, hvad "player" betyder - altså bortset fra, at det er engelsk og betyder "spiller" eller "leger", men det bliver jeg ikke klogere af i den forbindelse, jeg beklager, så om du har ret i det punkt, kan jeg ikke udtale mig om, men hvordan ved du at mænd ude i "verden" ikke kan se, at du store bryster?

    Rigtigt mange, hvis ikke de fleste mænd holder da meget af at se på kvinder og især på deres bryster sådan i "bybilledet", men de gør det jo helt diskret - de kommer jo ikke farende hen og stikker næsen ned i enhver kavalergang, hvilket vel også ville være både udsøgt ubehageligt og udsøgt uforskammet.

    Hvad bygger du den information på? Hvad mener du, når du siger, at de ikke ser det? Og hvorfor er det i øvrigt så vigtigt at personer, du slet ikke kender, skal udtrykke en holdning til lige præcis dine bryster?

    Jeg er nu vældigt i tvivl om, hvad du i grunden spørger om, og hvad du er ked af?

    Og så vil du ikke have en sød fyr, fordi de ikke har forstand på kvinder? Ja, undskyld, nu er jeg helt på den. Hvor har du dog fået fat i sådan noget vås? Dumme svin har bestemt ikke ry for at have forstand på kvinder. Tvært i mod.
  • Indstillinger
    Indlæg fjernet efter brugerens eget ønske, Netdoktors redaktion.
  • Indstillinger
    Ja, det er et problem, hvis han er blind, så kan han selvfølgelig ikke se det, men så kan han vel mærke det?

    Er det ikke 100 gange vigtigere at det er en fyr, der kan lide dig og er forelsket i dig?

    Er du ganske enkelt et par bryster, hvorpå der hænger et eller andet ligegyldigt menneske? Er det sådan, du opfatter dig selv? For så har du brug for hjælp.

    Jeg forstår simpelt hen ikke dit problem.

    Håber andre kan gennemskue det, for jeg kan ikke.
  • Indstillinger
    Har selv en stor B-i nogle perioder op til menses lille C,og har aldrig nogensinde fået andet af vide af de kærester jeg har haft, end at de var skønne,søde,lige tilpas,cleopatrabryster:-p
    ...men sødt ment!

    nu er jeg heller ikke en der nogensinde har intresseret mig, så meget for bryster-er faktisk godt tilfreds med mine egne?

    Havde A skål til jeg var ca.16, det gik mig ikke på... min interesse for det modsatte køn startede oz sent,så det har nok spillet en rolle???

    ...synes selv!at harmoniske, og naturlige bryster er pæne
    og sidder hvor de skal,synes oz at mørkerøde brystvorter er flotte,har dog selv lyserøde...ingen planer om, at få dem farvet!*gg*

    kunstigte bryster kan se godt ud hvis resultatet virker ægte,og det synes jeg desværre sjælendt er tilfældet:-/

    ?ja,sådan har vi det forskelligt:-S

    det vigtigste er vel, at du selv er tilfreds med dem!

    ligegyldigt andres meninger/kommentarer/andet???

    ...måske har jeg bare været særlig heldig med mine kærester?...falder heller ikke for players...

    ...hvis det er drengerøve, er de vel aldrig tilfreds?:-/

    så skal det vel bare være så extremt,eller pornoagtigt!
    som overhovedet muligt, så de kan vise sig overfor vennerne?
  • Indstillinger
    Hej jeg har selv fået store bryster efter at have fåer børn. og har selv syntes de var meget store. og min familie har drillet mig med hvor store de var. og sagt at jeg skulle passe på jeg ikke faldt i dem og meget andet.grimt. som jeg blev ked af. min mor havde også store bryster og min ene søster. så det er nok arvlig. men jeg tror dem mænd du møder måske ikke vil gøre dig ked af du har store bryster. eller også har de set nogle der er 2 - 3 gange så store et andet sted. jeg har for kort tid siden mødt min kærstes venner konen der har enorm store bryster. så jeg er faktisk begyndt at føle at mine bryster er små ved siden af hendes. De mænd du møder skulle gerne være glad for det indre du inderholder . det er det vigtigste . Jeg tror hvis du bliver glad som du ser ud og lære at elske dine bryster og din sexualitet. er du tilsidst ligeglad om manden ikke synes du har meget store bryster. Jeg synes hovedsagen er at han elsker dig. og synes du er lækker. uanset hvordan du ser ud . smil held og lykke
Log in eller Registrér for at kommentere.