Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Ved snart ikke hvad jeg skal goere!. Er desperat!

Redigeret 7 oktober, 2010, 12:46 i Allergi
Jeg lider af helaarssnue, jeg har ingen andre symtomer pa allergi, end at min naese er blokeret konstant.
Jeg er ved at blive godt desperat, efter at finde et eller andet der virker, da det nu har vaeret ved i ret
mange aar efterhaanden. Jeg er ude af stand til at arbejde, dyrke sport, eller paa nogen maade have et liv faktisk.

Foeler mig fuldstaandig invalideret af det her. Atrovent virker ikke. Har ogsaa proevet nasonex, flixonase og stort set alle andre naesespray der findes, men intet virker. Næseskyldning virker ikke, den får det ikke ordentligt ud, og der kommer snot 10 min efter igen. Allergipiller virker heller ikke. Her har jeg ogsaa vaeret igennem mere eller mindre alle jeg kender til.

Jeg har vaeret ved min laege hvor han tog en blodproeve. Jeg har vaeret ved en Speciallaege i allergi og faaet lavet en priktest og den viste intet - hvilket er pisse irriterende, da jeg saa ikke kan faa en reel behandling. Jeg er til sidst blevet undersoegt af en oere hals naese laege, og han henstillede mig til en specialist der udfoerte en omfattende naeseopereation. Dvs naeseskillevaeggen blev rettet. Da naesen var for flad blev den gjort bredere, og han tog brusk fra mit ene oere, for at saette det i det nederste af naesens sider, for at goere den staerkere.

Det er over 5 maaneder siden, og jeg var saa til tjek her igaar, hvor han fortalte mig at det saa fint ud og at alt var som det skulle vaere. Jeg maette saa forklare ham at det kunne jeg ikke forstaa da jeg bestemt ikke foelte at jeg nu var blevet rask. Han udskrev derfor nasonex naesespray til mig. Jeg forklarede at jeg var blevet testet for allergi og det ikke viste
noget. Han sagde saa at der var mange folk der havde foelsomme slimhinder der nemt haevede op, selvom de ikke havde allergi, og at det godt kunne vaere derfor jeg ikke foelte operation havde hjulpet.

Jeg har nu brugt nasonex igaar og idag, og skulle ifoelge indlaegssedlen have begyndt at maerke en klar forbedring, men synes ikke der er sket en pind. Er ved at vaere bange for om jeg skal vaere kronisk syg for altid og doemt til at have et lorteliv.

Jeg er aaben for alle forslag. paa forhaand tak.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Vi er jo ikke læger :-) så forvent ikke for meget af os...

    Men jeg vil sige til dig, at når du har været plaget så længe, tror jeg ikke at du skal forvente en virkning så hurtigt! Giv det 14 dage... du skal tænke på, at dine slimhinder er meget belastede, og så tager det altså noget tid.

    Du kan evt. også købe noget saltvandsnæsespray på apoteket - det kan du bruge nogle gange i løbet af dagen. Det fugter slimhinderne.
  • Indstillinger
    Tak for dit svar. Jeg haaber selvfoelgelig at du har ret i at det bare er fordi det tager lidt laengere tid.

    Nogle der kender til Allergistop.dk?, en side jeg fandt. Har overvejet at blive
    behandlet hos dem i herning, hvis det her heller ikke goer det. Er normalt meget skeptisk over for ikke-videnskabeligt bevidste behandlingsmetoder, eller alternativ behandling med et andet ord. Men meget af det der staar paa siden giver rigtigt meget mening i forhold til det jeg selv oplever, og der har ikke vaeret andet der virker. Saa er villig til at proeve alt.
  • Indstillinger
    Hejsa

    Jeg kender kun alt for godt til dine kvaler - har også brugt Nasonex i en evighed, uden særlig effekt. For et par måneder siden gav min læge mig en recept på noget "nyt" Avamys", hvilket jeg har meget bedre effekt af, måske du skulle prøve det??

    Mvh & held og lykke
    Janne
  • Indstillinger
    Jeg har en bekendt, som også havde helårssnue gennem mange år.

    Vedkommende havde forgæves forsøgt at afhjælpe symptomerne med alle gængse slags næsespray, antihistamin præparater, desensibilisering og indsprøjtning med binyrebarkhormon.

    Vedkommende blev, efter sanering for amalgamfyldninger i mundhulen og behandling for tungmetalforgiftning, næsten helt rask.

    Du kan læse mere om symptomerne ved hhv. diagnosticering af tungmetalforgiftning her:

    http://www.tungmetal.dk
  • Indstillinger
    Hej Janne. Avamys har jeg desvaerre ogsaa proevet. Det virkede heller ikke.

    Mvh Stig
  • Indstillinger
    Hej Henrik1966.

    Jeg er lige nu ved at gennemfoere en candida kur, og haaber meget paa at det virker. Har vaeret igang i snart 3 uger nu. Indtil videre har jeg ihvertfald faaet mindre oppustet mave, og mindre fordoejelsesproblemer. Men ellers er min situation den samme.

    Har laest paa dit link, tak for det iovrigt. Symptomerne ved tungmetal forgiftning lyder til stort set at vaere de samme som ved candida svamp, saa det er svaert at sige hvad det kan vaere. Hvis der ikke er sket yderligere forbedringer til november, vil jeg henvende mig til http://www.allergistop.dk/, og ogsaa kigge paa om der kan vaere tungmetal forgiftning. Jeg har f.eks soelv i en del taender. Det skal nok i tilfaelde af tungmetalforgiftning fjernes.
Log in eller Registrér for at kommentere.