Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Mine øjne gør ondt!!

Redigeret 17 august, 2010, 07:18 i Åben debat om øjne
Jeg har det sidste år døjet rigtig meget med mine øjne. De gør ondt inde i øjet og ud rundt om, så går det også op i hovedet og nakken og giver mig en ekstrem hovedepine. Det går sommetider også ned i næsen og i kæberne. Jeg har været til forskellige optikkere og en per øjnlæger, men alle har ikke kunne sige hvad der var galt. Jeg vil gerne finde ud af hvad det er, da jeg er studerende og det påvirker min uddannelse rimelig meget, da jeg kun kan læse omkring 10 min. og så er mine øjne færdige resten af dagen.
Håber der er nogle der kan sige mig hvad det er:)
Knus Marikka

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg ved godt, det er lidt min kæphest, infiltrationer, men jeg har jo selv døjet virkelig meget med det.
    Kunne det ikke tænkes du spænder meget. Det kan give meget stærke smerter. Du skriver det gør ondt i hovedet og nakken, samt næsen og kæberne også.
    Jeg fik en forfærdelig hovedpine af spændinger i hovedet , nakken og kæben. Samtidig havde jeg et tryk inde i mine ører, som heller ikke var sjovt. Det tryk var forårsaget af infiltrationer rundt om ørerne og kæben.
    Man kan sagtens have store spændinger omkring øjnene også. De kan være skyld i smerten i dine øjne.

    Ingen læger kunne hjælpe mig i flere år, men en dag var jeg hos en øre næse og halsspecialist. Han sagde mit tryk i ørerne skyldtes infiltrationer og gav mig en henvisning til en fysioterapeut.
    Jeg havde fået massage for nakke og skuldre, men ingen tænkte på mine andre smerter også skyldtes infiltrationer.

    Min tandlæge siger min kæbe er bygget, så den vil give mig spændinger.

    Måske er det ikke det der er i vejen med dig, men en fysioterapeut kan hurtigt fortælle dig om du er fyldt med infiltrationer. Giv det en chance.
Log in eller Registrér for at kommentere.