Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Haft ondt i halsen i 8 mdr nu :-(

Jeg har haft ondt i halsen i 8 mdr nu og synes at det bliver værre i løbet af dagen ,så sidst på aften gør det ondt bare at synke og lige som der sidder noget slim i halsen..
Nogle gange trækker det op i det ene øre :-(

Har været til øre og hals læge to gange og hun kan ikke se noget andet end jeg er lidt rød i halsen nogle steder..

Hvad skal jeg gøre og hvordan får jeg det væk...

Går og bliver nervøs for det er noget slemt.. For synes også jeg er mere træt end før...

Kommentarer

 • Indstillinger
  Et bud her fra kunne være, du skal se helt anderledes på det, for mit gæt er, at det handler om, at du måske skal lære noget afspænding.

  Eftersom det kommer i løbet af dagen og er værst om aftenen, kunne jeg forestille mig, at du spænder i dine muskler, måske når du taler.

  Jeg ved ikke, om det i et sådant tilfælde handler om en fysioterapeut, der kan lære dig den afspænding, men prøv. En fysioterapeut vil i givet fald kunne fortælle dig, hvor du skal gå hen og lære disse øvelser.
 • Indstillinger
  Snakker meget i telefon hele dagen på mit arbejde, så det kunne måske være derfor, men det har jeg gjort i over 2 år, så er det mærkeligt det pludselig kommer nu eller hva
 • Indstillinger
  Nej, sådanne spændinger kommer ofte efter nogen tid. Men husk lige - det er udelukkende et bud fra min side.

  Når man som du er blevet undersøgt flere gange, og der ikke er fundet noget galt, så er det ofte en god ide at prøve at tænke lidt anderledes og undersøge, om der skulle være nogle helt andre årsager til problemet, end man umiddelbart selv forestiller sig.

  Men - prøv da lige at tænke efter. Er det værre, når du har været på arbejde end f.eks. i week-end og ferie? Eller er det hver dag, hvad enten du har talt meget eller ej? Ja, tænk i det hele taget helt anderledes på problemet - og se, om der måske er et mønster.
 • Indstillinger
  Hvis hun kan se, at det er lidt rødt, så kunne det måske være halskatar?? Jeg havde noget lignende en lang periode, hvor jeg bare have vildt ondt i halsen, den var så godt nok noget rød. ØNH-lægen penslede med et eller andet ( vil ærligt indrømme, at det var voldsomt ubehageligt), men det hjalp altså. Måske du skulle få en tid hos hende/en anden ØNH-læge og få en second opinion??? Kan det klares med en gang pensling, så vil jeg nok mene, at det kan være et forsøg værd.
 • Indstillinger
  Mit barnebarn havde også ustandselig ondt i sin hals. I et helt år var det galt. Hun blev undersøgt på kryds og tværs, også på rigshospitalet, da hun skal bruge sin stemme.
  Hun ville ikke rigtig høre på mig, før hendes halsspecialist sagde det samme.
  Hun manglede vitaminer. Hun mente at spise sundt, men det hjalp først da hun begyndte at tage en rigtig god vitaminpille. Så forsvandt det.
  Jeg ved ikke om det samme kunne være tilfældet med dig. Bare en tanke.
  Det kan også sagtens være spændinger, som andre skriver.
 • Indstillinger
  Den med vitaminerne kunne godt være en mulighed... Ved du hvilke vitaminpiller hun fik som hjalp.. Min krop har tidligere haft stor mangler på D vitamin så jeg måtte have den sprøjte ind i kroppen ....
Log in eller Registrér for at kommentere.