Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

lugt og udflåd

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hejsa.
    Jeg har i mange år lidt af svamp i skeden, og ubalance. Er blevet behandlet utallige gange med kure -og det er vendt tilbage igen, ofte omkring mens. Indtil jeg tilfældigt fra en veninde, som havde været hos en gynækolog fik flg. oplyst. Tag en vitaminpille og en stærk c.vitamin i et par måneder - og det gjorde jeg - og har ikke haft symtomer efterfølgende. Jeg tager nu kuren med mellemrum og især om vinteren. Det har desuden stoppet angreb af herpes virus. Og hellere vitaminer i stedet for piller mm.
    Jeg vil gerne høre om andre også får samme positive effekt. Jeg har ladet rådet gå videre til flere veninder som også har haft store problemer. Og disse er løst ved denne behandling.
  • Indstillinger
    hei har lige læst alle de gode råd du har fået, men hvis du stadig ikke er sluppe af med det kender jeg måske årsagen.
    Da anatomi har min store interesse faldt jeg over et dok. program som beskriver alle kroppens forskellige sygdomme.
    Det lyder som om det du har er texsyndrom.
    det vil sige der er nogle fiberholdige ting som din krop ikke kan nedbryde, og derfor udskilles det i for af lugt. det kan være lugt i underlivet (fiskelugt) eller ens svedkirtler under armene eller fødderne.
    Det du kan gøre ved det er at blive henvist af din læge, til en diatist.
    Diatisten vil måle din texskala, og hjælpe dig med at få bragt værdierne ned.
    Hvis det er det du fejler, skal du vide du ikke kan slippe helt af med det, men du kan få værdierne (lugtern) ned på et neavu så det ikke genere på samme måde.

    håber at du får kontrol over det uanset hvad du fejler, så ikke skal bekymre dig mere.

    mange hilsen
  • Indstillinger
    Hej
    bakteriel vaginose er mit bud, har selv døjet med problemet. Behandles med menzoniprazol mærket Flagyl var det jeg fik udskrevet hos lægen.
    Desværre er det vendt tilbage efter en ellers god periode på kun 3 uger, efterfølgende har jeg fået oplyst at man umiddelbart efter kuren skal tage en canesten stikpille. Da denne foruden svamprdræbende middel indeholder mælkesyrebakterier, samtidig skal man under hele penicillin kuren bruge mælkesyre stikpiller ladyballance eller lignende. Og fortsætte med ladyballance i op til 3 uger efter behandlingen, for at opbygge den rette balance. Alternativt til ladybalance kan man i hele perioden bruge A-38 og sprøjte op i skeden ved sengetid ved hjælpaf en engangssprøjte uden nål selvfølgelig.
    jeg må desværre på den igen med en ny behandling og så den rette efterbehandling :-)
  • Indstillinger
    Hej, jeg ved godt det er mange år siden indlægget er lavet, men fandt du en løsning? Jeg er selv 22 og har præcis samme problem.. jeg har prøvet alt føler jeg, ladybalance, antibiotikakur, mælkesyrebakerier og canesten creme og der bliver ved med at vende tilbage...

    Så håber du kan hjælpe!
Log in eller Registrér for at kommentere.