Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Forskellig størrelse bryster..

Redigeret 14 december, 2010, 20:48 i Brystforstørrende operationer
Mine bryster begyndte først rigtig, at vokse for 2 år siden da jeg begyndte på p-piller. De voksede sig desværre uens og er nu ca. en str. B og C.
Jeg er virkelig så flov over mine bryster, og ved ikke hvad jeg skal gøre. I forvejen går jeg meget op i min krop, og synes virkelig at dette er frygteligt, da det ikke er noget der kan trænes væk - eller andre nemme ting.
Jeg er 18 år, og ved godt at en operation er for tidligt. Men kan næsten ikke holde dette ud. Har konstandt sports-bh eller bh på da jeg ikke kan klare, at mærke mit ene bryst rammer min mave, mens det andet bare sidder.. Det største sidder ca. 2 cm længere nede end det andet.

Ville det være fuldstændig sindssygt med en bryst operation? eller er der andet man kan gøre?

Håber der er nogen som vil svare..

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg vil alligevel foreslå dig at få en snak med din læge om problemet, så der kan tages stilling til, om problemet er så galt, at der skal gøres noget ved det.

    Du kan eventuelt også få nogle specielle indlæg til din BH, og jeg mener at vide, at du muligvis vil kunne få tilskud til noget sådant, hvis det skønnes nødvendigt.

    Men - husk din personlighed sidder ikke i dine bryster eller dit udseende i øvrigt. Du vil hverken blive mere eller mindre populær med et perfekt udseende.

    Min datter har str. a på det ene og str. d på det andet, og har aldrig haft problemer med kærester, der aldrig har set det som et problem. Tvært i mod.
  • Indstillinger
    Har en veninde der havde a på det ene og c-d på det andet.. hun fik som 19årig en operation, (på kommunens regning) fordi det gav hende store selvværdsproblemer..
    så nej en operation er ikke for tidligt, med mindre de stadig vokser..
    men tag en snak med din læge om det, han/hun vil bedre kunne vejlede dig, da vi jo ikke har set dem her, og set hvor stort/småt problemet er og hvad der evt kan gøre..
    det du bare skal være OBS på ved en operation, er at dine brystvorter jo ikke vil sidde ens eller være lige store, og dit ene bryst vil stadig hænge mere end det andet af naurlige årsager.. alt dette kan også rettes op med operationer, men det er smertefuldt og der vil komme (for nogle) grimme ar efter det
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg kan godt forstå at du er ked af dine bryster og at du gerne vil være stolt af din krop. Det bedste råd jeg kan give dig er at gå til din egen læge og tale med ham/hende om problematikken. Det er nemlig sådan at du kan få det lavet på "husets regning" Vi lever i et samfund hvor vi for vores skattepenge kan få lavet diverse ting ved vores kroppe eller ved vores hjerner hvis vi er utilfredse med hvordan vi er skabt eller hvis det går ud over vores "funktionsdygtighed". Det gode er så at der sidder nogle fagspecialister - læger - som kan hjælpe med at afgøre om det er nødvendigt at ordne.

    Hvis din læge siger at du bør vente til du bliver ældre, så synes jeg ikke du bare skal tage det for gode varer. Så synes jeg du skal bede om en henvisning til en plastikkirurg og få dem til at se på det. sådan så du får en andens udsagn om det. Og denne kirurg skal ikke være fra en privatklinik, for de kan risikere at rådgive dig ud fra at skulle tjene penge.. få en henvisning fra din læge og besøg en gennem det.

    Grunden jeg ikke mener man altid bør stole på sin egen læge i disse spørgsmål er at han ligesom en anden skrev i sit indlæg jo mener at man skal have det godt med det man har og vide at ens personlighed ikke sidder i brysterne.... Hvilket er rigtigt... men ens kvindelighed sidder meget der og hvis det gør at du ikke tør stå op for dig selv i andre situationer eller ikke vil vise dig i badetøj, så er det da et problem.

    Så tal men din læge og en plastikkirurg og få deres vurdering..

    Held og Lykke :)
  • Indstillinger
    Hej til dig...

    ja, jeg har selv implantat i mine, og hvis jeg ku vælge om havde jeg beholdt mine uens bryster....for selvom du har implanter i så kan de være forskellige alligvel...det ser også meget uægte ud med to helt ens bryster og jeg ville nok gå til lægen og lade ham vurdere det, du er jo heller ikke så gammel endnu og de kan nå at vokse lidt endnu...
    Synes så også det fortidligt du lader dig ligge under kniven, der er jo også risiko ved den slags...

    Knus og krammer.
Log in eller Registrér for at kommentere.