Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Sår på penis

Redigeret 30 maj, 2010, 14:00 i Mandlige sexproblemer
Hej, jeg er en dreng på 14 år, her i går aftes til en fest, fik jeg mit første blowjob. Og nu er jeg rigtig bange for at jeg har fået en sygdom, entil videre har jeg fået sår på pikken fordi hun brugte tænderne ;/ please svar mig hvad jeg skal gøre eller om jeg bare skal til det roligt :/

Kommentarer

  • Indstillinger
    Årh, hun har nok været lidt heftig og fået bidt dig lidt for voldsomt.

    Se det nu an et stykke tid, og selvfølgelig, hvis ikke det forsvinder eller der går betændelse i det, så skal lægen måske kigge på det, men vent du roligt en uges tid eller to, og se, om det ikke forsvinder helt af sig selv.

    Husk blot at holde dig ren, og sørg for at der ikke er for klamt og fugtigt i dine underbukser.

    Men bortset fra det, så bør du altså bruge kondom - du kan ikke vide, hvor pigen har været før, vel?
  • Indstillinger
    Det var første gang hun gav et blowjob og også mig , men hun har haft sex med en anden, men det var hendes første blowjob også. Er bare bange for at . Det jo tænder vi snakker om, så skal jeg bare vente?
  • Indstillinger
    Nu var det første gang, du prøvede noget sådant, og ved du hvad? Den vil altså gennem livet få nogle "skrammer", og det kan den godt klare.

    Hvis I nu havde været oppe og slås, og hun havde bidt dig i fingeren; ville du så have reageret, som du gør nu? Det er også tænder og et sår - og jo man kan være uheldig at blive inficeret med infektion, men risikoen er nu ikke ret stor.

    Tag det helt roligt, men hold naturligvis øje med hvordan det går, som jeg skrev i forrige indlæg.

    I øvrigt kan du da godt frabede dig at blive bidt i - det kan da i grunden ikke have været særligt rart.

    Mit hip om kondom var bare, at det bør du simpelt hen bare bruge, dels for at beskytte dig selv, men også dine fremtidige partnere.
  • Indstillinger
    Tak Lotte ;) skal have købt nogle kondomer :D, men jeg er kun 14, ved du hvor man kan få small kondomer? :)
  • Indstillinger
    Kæreste,

    Du er meget, meget ung, så i det hele taget er det nok helt fornuftigt at vente lidt med det der sexliv. Du skal som nok nå det du skal alligevel.

    Men - kig i supermarkedet på pakkerne eller i Matas - eller gå hen på apoteket og bed dem rådgive dig - og nej, det er ikke flovt, tvært i mod er det tegn på et fornuftigt ungt menneske, så det kan man altså godt gøre.
  • Indstillinger
    Er selv en ung fyr, som begyndte rimeligt tideligt i mit sexliv, og jeg mener også at du skal vente noget tid endnu ;)
    ellers kan det kun alt for hurtigt blive kedeligt, vi unge har jo trang til at skulle prøve alt hvad vi ser i porno (som vi self ikke kigger på ;) )

    men angående det med sår, det har jeg også prøvet før, og det er meget ubehageligt, og man kan godt få et chok, men det plejer at gå væk af sig selv :) de kan også være kommet hvis du barbere dig i skridtet som moden foreskriver? der kan du godt ha' skåret dig og så har hun fået revet det op :)

    Det med kondomerne, dem kan du få i: netto, matas, aldi, bilka og den lokale brugs :) pas på med dem af mærket "Worlds Best" der er noget i deres glidecreme (som også er på gummiet) som kan give allergiske reaktioner, fik det selv, jeg lyver ikke, men min pik svulmede op til 3 dobbelt størrelse og gjorde ondt i flere dage..
    men ellers vil jeg bare sige, brugsen har dem kun i størrelse medium eller large, der er kun den ene slags, netto er meget dyre, jeg plejer at købe i bilka :) eller apoteket (MEGET dyrt) aldi har KUN worlds best, og hvis det er pinligt at købe dem selv, få en anden til det eller køb over nettet ;)

    God fornøjelse :D
  • Indstillinger
    Ehm det kom efter hun havde givet mig det der blowjob , og kæft det gjorde ondt faktisk men stadig dejligt på samme tid ;/
  • Indstillinger
    jeg er helt enig med ole, hvis de først er kommet dagen efter eller sådan noget, så burde du gå til læge med "den" hvis de ikke går over af sig selv
Log in eller Registrér for at kommentere.