Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Feber...

Redigeret 11 maj, 2010, 12:29 i Åben debat om infektioner
Ville bare lige høre om, der er nogen der ved noget om hvad ens "normale" korpstemperatur ligger på?
Min ligger nemlig aldrig på mere end 36,4. Og når jeg har "feber" eller føler det som om jeg har har jeg højst 37,9.
Har også kun engang i mit liv (er 20 år) har 40 i feber og der var efter at jeg var blevet indlagt med akut blindtarmsbetændelse for 4 år siden.
Jeg har ligeledes været kronisk syg de sidste 2½ år, men henholdvis kold og "alm" lungebetændelse, halsbetændelse, bihulebetændelse igen og igen..
Og Hvis jeg ringer til feks vagtlagen tager han mig ikke seriøst for jeg har jo ikke engang feber. Og min egen læge propper mig bare med forskellige piller. Sidst fik jeg noget af det stærkeste man kan få (og det var kun 2 uger siden jeg sidst fil de samme piller) og de virkede ikke fordi er blevet immun overfor netop disse meget stærke piller..

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jae, hm, jeg kan da fortælle min temperatur også ligger på godt 36. Så det er vist helt normalt. Sådan har jeg altid haft det.

    Jeg føler også jeg har feber, når den er som din. Jeg får også at vide, jeg ikke har feber. Det har jeg lært at leve med. Jeg regner kun med mig selv.

    Jeg vil fortælle dig om mit barnebarn. Ganske vist var det ikke så slemt, som det du fortæller.
    Da hun synger var det en katastrofe hendes hals var dårlig. Ustandselig blev hun syg og måtte aflyse.
    Jeg anbefalede hende at tage vitamin piller. En dag fortalte hun hendes halsspecialist havde sagt det samme og nu var hun begyndt. Det sidste år har der ikke været noget galt.
    Jeg kan jo ikke vide om det samme kunne være tilfældet med dig, at du mangler nogle vigtige stoffer, men nu er ideen givet videre.

    Der sker jo intet ved at prøve bare man ikke overdoserer.
    Jeg selv tager bl.a. torskelevertran. I lidt mælk kan det næsten ikke smages.

    Til sidst vil jeg gerne spørge dig, føler du også, at du helst skal have meget varme. Jeg har det bedst ved 26 gr. varme.
    Visse ting er jeg meget interesseret i at undersøge. Så jeg vil blive glad for et svar.
  • Indstillinger
    Hej :)
    Først for at svare på dit spørgsmål, vil jeg sige nej, jeg tror jeg har vendet mig til at have det kold hjemme ved mig. Lufter meget ud og har næsten aldrig varmen tændt om dagen eller aftenen. Men til gengæld når jeg skal sove så fryser jeg som bare søren, sover med meget nattøj, vinterdyne og et ekstra tæppe.
    Har været inde og få taget en masse blodprøver, som viste at det eneste jeg manglede var b vitamin, som jeg får sprøjtet i "røven" hver 3. måned, og så at mit immunforsvar var meget nede.. Men ja det kunne da være at det var værd at prøve..
Log in eller Registrér for at kommentere.