Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Fra stiv til slap.... alt for hurtig

Redigeret 24 maj, 2011, 08:04 i Seksuel debut
Hej.
Jeg er en fyr på 17 som har et problem.....
jeg har kommet sammen med min kæreste i næsten 3 måndere nu og vi er MEGET forelskede.. Det er selvfølgelig ikke det der er problemet, men i den sidste måndes tid (ca. 7 uger) har vi, de gange jeg har sovet ved hende, prøvet at gå i seng sammen.. Jeg er meget moden af min alder (min kæreste er 20) og med moden mener jeg både mentalt men også fysisk. igen. vi har prøvet at gå i seng sammen.

Den første gang vi prøvede kunne jeg ikk få erektion da vi først gik lidt igang.. Selvom jeg tit får stiv penis bare ved at vi ligger i hendes seng og kysser/nusser.
Anden gang foreslog hun om hun ikke skulle prøve at putte den i munden for at se om det hjalp.. det gjorde det i den grad, men så snart hun stoppede og ville prøve at gå skridtet videre, forsvandt alt blodet......
De sidste par gange har det førnævnte sket hver gang. Så sent som i lørdags prøvede vi igen, og vi nåede så langt at jeg kunne få kondomet på og PRØVEDE penetrere (Stikke penis op). Men igen forsvandt blodet umiddelbart efter at oralsexen stoppede. Jeg tænkte at det ikke kunne passe at hun skulle ligge og være våd uden at jeg kunne gøre noget ved det. Så jeg fandt ud af at jeg kunne give hende flere orgasmer blot ved at sutter på hendes bryster, og give hende lidt finger.

DET DER UNDRE MIG ER: Jeg kan sagtens få stiv pik når vi bare ligger og kysser, og jeg kan sagtens få stiv pik alene. Men når det rigtigt gælder og jeg vi skal til at have sex, forsvinder blodet fra penis.. JEG FORSTÅR IKKE HVORFOR?

Efter de første gange er det blevet bedre men det er jo stadig et problem.

Skal jeg søge læge? Skal jeg prøve viagra? Skal jeg vente og bare blive ved med at prøve og se om det bliver bedre? Help me ! :)


Skrev det som sammenhængende tekst så glemte at nævne nogle ting:
Jeg er jomfru. Hun er jomfru. Hun tænder mig meget. Jeg tænder hende MEGET :). Min penis er godt over gennemsnittet. Kan det at penis måske er lidt for stor have en faktor. (vi snakker ikke black mamba big. Men større end gennemsnittet)

Tak fordi du gad at læse så lang en teskt :) Svar gerne selvom du ikke ved noget om det. Al råd og kritik tages til efteretning

Med venlig hilsen
Frederik

Kommentarer

 • Indstillinger
  Jeg tror svaret er meget enkelt.
  præstations angst.

  Det bedste råd jeg kan give jer er at lade være med at fokusere på det.. så bliver det pludseligt til noget vigtigt.

  Så hav en masse god sex, så i begge er helt afslappet ved at være nøgne sammen og ved at se hinanden.

  Første gang er ofte svær for begge parter, da man jo ikke ved hvad der venter.

  Måske ville en god ide være at når i hygger så at det ikke hele tiden er gensidig sex, men at man skiftes lidt til at have fokus på hende og på dig, når du (din pik) vender sig til at der ikke sker noget hele tiden, men at den stadig skal holde sig klar i start boksen, for man ved aldrig hvornår startskudet lyder.
 • Indstillinger
  Jeg er helt enig i at problemet er præstationsangst, hvis jo self. ses mest hos drengen. Mit forslag er at tag en drink sammen eller to... ikke så meget i bliver fulde, men nok til lige at tage de værste nerver... det hjalp i hvertfald for min kæreste og jeg dengang det var vores første gang... :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.