Hjem Øjne Åben debat om øjne

operation for tunge øjenlåg , kan ikke lukke øjne bagefter !

Redigeret 7 maj, 2017, 11:38 i Åben debat om øjne
Fik opereret mine øjenlåg for 5 dage siden , og har på intet tidspunkt siden kunnet lukke mine øjne helt , de var selvfølgelig hævede og er det stadig , men nu er det ved at fortage sig og jeg kan stadig ikke få dem til at nå sammen , det er som om musklerne ikke kan nå hinanden og selv om jeg ligger med noget på for at få det til at slappe af , kan de ikke nå sammen , når jeg forsøger at lukke dem uden hjælp så gaber de fornede og man kan se det hvide , derfor tørrer øjnene ud og føles som om der er sand i dem - jeg har spurgt to der har prøvet denne operation og de sagde de sagtens kunne nå sammen til at lukke øjnene ?? det føles vildt ubehageligt og så hævede er mine øjne altså ikke længere , såret ser ud til at være groet sammen og er også uens klart syet lidt uens , det øje der er syet lidt skævt inde ved næsen er også det der gaber mest ? bør jeg være bekymret , ? jeg har kontaktet privat lægen der opererede og fik at vide at jeg ikke skulle bekymre mig , men faktisk kan jeg ikke se at de kan komme til at nå sammen , hvad gør man så ?? er det normalt man ikke kan lukke sine øjne efter denne operation uden at de gaber forneden ?? og vil en evt skæv syning fortage sig når sting tages om en dag ? rette sig efter øjet eller bør jeg være endnu mere bekymret ??
alt info er skattet !!

Kommentarer

 • de har nok fjernet for meget af siden du ikke kan lukke sammen for det burde dine øjne gøre.Jeg synes du skal møde op hos klinikken og vis dem det så de forstår hvad der er galt og evt operares igen,for du har krav på at blive operares igen på deres bekostning hvis du er fejloperares.
 • Er du øjenlæge ? nui jeg er bekymret
 • Hej Boudicca

  Noget kunne tyde på, at du tror, at du har skrevet til Netdoktors lægebrevkasse. Det har du ikke. Du har skrevet til en debat, hvor almindelige mennesker udveksler erfaringer om sygdom og sundhed.

  Hvis jeg var dig, ville jeg få en læge til at kigge på det snarest muligt. Jeg håber for dig, at alt er i orden.

  Mange hilsner

  Kameliadamen
 • Det er bestemt ikke normalt. Jeg har også fået fjernet hud og har ikke et sekund haft problemer.

  Jeg ville gå til lægen og blive henvist til en, der er dygtig. Jeg ville ikke sætte mine ben hos den person, der er skyld i dette. Kun lige for at få fjernet tråde.
  Du skal sikkert også have nogle øjendråber til de tørre øjne.
  Jeg håber din hud vil strække sig, men det må du spørge en øjenlæge eller en plastikkirurg om.
  Der er en meget dygtig plastikkirurg i Hørsholm. Bjerregård, tror jeg han hed
  Han er virkelig venlig.
  Det var en anden, der fjernede trådene, men ham brød jeg mig ikke om. Der var ikke noget galt, han var bare noget af det sureste. Bjerregård har sikkert holdt en fridag..

  Der blev jeg opereret og han passede netop meget på, at jeg kunne lukke øjnene.

  Jeg kender en, der også var uheldig med valget af øjenlæge. Hun fik rettet sine øjenlåg, på sygehuset, af en specialist nogle år efter. Jeg skriver det ikke for at gøre dig urolig, men som oplysning.
  Så ved du, hvis det bliver nødvendigt, der kan være hjælp at hente.  citat
  Problemer med at lukke øjnene ved søvn
  Nogle patienter oplever problemer med at lukke øjnene under søvn. Denne komplikation er også forårsaget af at for store mængder hud er blevet fjernet. Også denne tilstand kan korrigeres vha. yderlig kirurgi.
 • Hvordan er det gået dig? Jeg er også blevet opereret og kan ikke lukke det ene øje. Kom lukkedefekten igen naturligt?
Log in eller Registrér for at kommentere.