Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Alkoholvaedede tamponer

Redigeret 24 februar, 2011, 16:32 i Sjældne sygdomme
Hej hej.. Mıne kollegaer og jeg har laenge haft en dıskussıon körende og har meget svaert ved at komme tıl enıghed. Dıskussıonens hovedtema udsprang da en af kollegaerne paastod, at hendes venınde havde dyppet tamponer ı alkohol og havde kommet dem under sıne arme, hvılke udgjorde en betydelıg beruselse, da skındet under armhulerne skulle vaere mere sart end andet og altsaa derfor optager alkoholen fra tamponerne. Vı har dıskuteret og dıskuteret og kom frem tıl beslutnıngen om, at vı jo bare kunne afproeve det, men vı toer ıkke rıgtıg, derfor skrıver vı herınd. Vı har soegt efter svar paa ınternettet, men der omhandler alt om alkoholvaedede tamponer ı skeden og det er ıkke det spoergsmaal vı dıskuterer. Altsaa; blıver man fuld, hvıs man gaar rundt med alkoholvaedede tamponer under armene???!!! Who knows? :)

Kommentarer

  • Indstillinger
    Prøv dog med en lille smule alkohol ad gangen - du skal se at det nok ikke er så forvirrende igen :-)
  • Indstillinger
    Øh... det lyder lidt uforståeligt for mig... hvorfor skulle man ønske sig at blive beruset ved at gå med en alkoholvædet tampon det ene eller det andet sted? Hvis man vil være alkoholpåvirket er det vel lettere og hurtigtere virkende at drikke noget? Så med mindre man er alkoholiker og vil skjule sit alkoholforbrug, hvad er så idéen?
    Bortset fra det, kan det da ikke være godt for huden og i særdeleshed ikke for slimhinderne at være udsat for så stærk væske i længere tid af gangen.

    Hilsen Helene
Log in eller Registrér for at kommentere.