Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kosttilskud indhold

Redigeret 8 april, 2010, 07:34 i Alternativ behandling
Min veninde spørger om indholdet i Mega Magnesium og i Magnesia mon er det samme?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Trille

    Nej, for magnesia er afføringspiller! Carsten Vagn-Hansen plejer at være meget omhyggelig, når han vil råde folk til at tage magnesium som tilskud. Han plejer i parentes at skrive ”ikke magnesia”.

    Jeg undrede mig også over den liste over kosttilskud, som din veninde fik (Hvis det er samme veninde). På listen optrådte både magnesium og magnesia, og da du spurgte, om der var noget galt med den liste, nævnte jeg blandt andet, at det ikke var godt at tage afføringspiller.

    • Mega magnesium er altså navnet på et bestemt magnesiumtilskud, som man kan tage, hvis man mener, at man har mangel på magnesium, hvilket mange efter sigende har. Jeg tager selv en pille, der indeholder calcium, magnesium og D-vitamin.

    Du kan læse om Mega magnesium, blandt andet her:

    http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/i ... =8/menu=2/

    • Magnesia er navnet på en bestemt slags medicin, der skulle virke mod forstoppelse. Det er ikke godt at tage magnesium ret længe ad gangen. Det er bedre at kurere forstoppelse ved hjælp af rigelig vand, fiberrig kost og motion.

    Du kan læse om magnesia blandt andet her:

    http://www.nycomed.dk/dk/Menu/Produkter ... nesia+DAK/

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej til Kameliadamen.
    Mange tak for svaret. Ja, det er samme veninde, jeg skriver om, det er ikke nemt at få hende væk fra alle de kosttilskud, men hun skal jo også selv bestemme. Nogle af dem har hun dog kvittet, så det kan jo være på lang sigt, at hun kvitter flere.
    Venlig hilsen Trille
Log in eller Registrér for at kommentere.