Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Intet sexlyst og det gør ondt!

Redigeret 1 maj, 2010, 16:45 i Kvindelige sexproblemer
Jeg har en dejlig kæreste, igennem 3 år og efter et halvt år gad jeg bare ikke sex mere, og det skal helst hurtigt være overstået, hvergang vi har sex er det ham der ligger op til det, UNDTAGEN når vi har drukket, så har jeg altid lyst.
Der kan sagtens gå 2 uger uden sex og til sidst må jeg gi mig, det irritere mig virkelig at jeg ikke har lyst til sex, elsker ham over alt på jorden.

Efter jeg har født, gør det ondt når han støder helt i bund, med hans penis, der har det aldrig gjort og det er irriterende for vi kan ikke lave alle de dejlige stillinger mere uden jeg skal brokke mig.

(At det gør ondt når han støder helt i bund, er ikke årsagen til jeg ikke gider)

Hilsen den irriteret!

Kommentarer

  • Indstillinger
    Eftersom du altid har lyst når du har drukket, så har du jo ikke mistet lysten helt. Mon ikke du trænger til noget forandring i hverdagen og hverdags-sexlivet? Det lyder som om, at du keder dig bravt som det er nu. Måske et skift i jeres sædvanlige "roller" i sengen... Eller en eller anden form for nye input; eksempelvis legetøj, udklædning, sex et fremmed sted, rolleleg, restaurantbesøg med uartig flirt, porno, være nøgne sammen i stearinlysenes skær og give eller få kropsmassage eller hvad I kan finde på.
  • Indstillinger
    Jeg vil nu foreslå dig i første omgang at få undersøgt, om der skulle være noget fysisk i vejen. Det kan godt være, at du ikke mener at det, at det gør ondt har betydning, men jeg vil nu nok mene, at noget sådant i den grad kan gå ud over lysten.

    At du har mere lyst, når du er beruset kan da sagtens hænge sammen med, at spiritus netop kan virke smertenedsættende, så der gør det ikke helt så ondt på dig, hvorfor du så har mere lyst.

    Prøv f.eks,. at læse lidt om vulvodyni, som du kan finde her på siderne - er der måske noget, du genkender der?
  • Indstillinger
    Jeg har også haft det lidt sådan.. (har dog ik født...)
    Men ved ik om du spiser p-piller.. men jeg stoppede mine (evt. ændre mærke) og det hjalp faktisk!
    - Både på mit humør og sexlyst. Ofte gjorde det ondt fordi jeg ik var våd nok, og det ændrede sig da jeg droppede dén pille..
  • Indstillinger
    Tusind tak for jeres svar.

    Jeg bruger ikke P-piller men nurva ring.
  • Indstillinger
    En sådan ring er også et hormonpræparat, og det kan sagtens påvirke som du beskriver.
  • Indstillinger
    Jeg ved der kan være mange spændinger inde i vagina og det er vigtigt at massere det væk, enten med en vibrator eller sammen med kæresten hvis du guider ham.
    Jeg har oplevet under elskoven at stoppe min kæreste hvis det gør ondt og så bede ham om at presse på dét sted, langsomt langsomt mens jeg trækker vejret dybt...så går spændingen/smerten mere væk og nogle gange åbner det sig op og blir til nydelse!
    Ellers vil jeg anbefale dig og prøve tantra massage, der inkluderer en massage af vagina.
    Prøv at tjekke Tantra Templet.

    KH Maya
Log in eller Registrér for at kommentere.