Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hævede øjne og øjenomgivelser.

Redigeret 1 juni, 2010, 19:17 i Åben debat om øjne
Hej alle !

Jeg har i en periode på nogle år ind imellem haft det problem at mine øjne hæver op. De bliver helt spændte, lidt som at have hovedpine i dem til tider.
Efter min mors udsagn hæver jeg også lidt op omkring øjenene.

Det er ikke noget der kommer regelmæssigt, der kan gå måneder eller uger imellem, eller blot dage. Det hænger på ingen måde sammen med vejret, hvis man nu skulle mene der var pollen fx. Solen hænger det heller ikke sammen med, dog kan jeg have en tendens til at være lysfølsom når jeg har det. Det hænger heller ikke sammen med tv/computer kigning.

Hævelsen kan slås ned med en allergi pille ( mod nællefeber osv. ) og en parnodil eller den stærkeste smertestillende ( mener den hedder Ipern ).

Jeg har været til lægen med det, han svarede meget underligt på det med et " Det må være... Ja... Det der... Ja... Øjenmigræne? " Fik afvide jeg skulle tage nogle stærkere smertestillende.
Begrebet øjenmigræne søgte jeg så på, men fandt intet - så det var også noget jeg selv kunne have fundet på.

Har i nogen idé om hvad dælen det kan være? Tænker noget allergi? Men det virker underligt når det bare kommer og går som det passer det på alle årstider?

Kommentarer

  • Indstillinger
    hævelsen kan slås ned med allergi piller ---er det så ikke allergi ---du kan få taget en test --hos en spicialist --få en henvisning hos din læge
  • Indstillinger
    det behøver nødvendigvis ikke kun at være pollenallergi det kunne også være fødevareallergi,når det kun kommer i perioder og går,der må være noget du spiser som du ikke kan tåle og spiser det nok en gang imellem.Hvis du har pollenallergi har du også fødevareallergi,mange glemmer fødevareallergi er næsten det samme som pollenallergi man får også høfeber ved at spise en vare man ikke kan tåle.
  • Indstillinger
    Kan skyldes dine kæbe og pandebihuler hvis der er betændelse i dem. Prøv er ørenæsehals læge
Log in eller Registrér for at kommentere.