Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Besynderlig afstemning!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg kan naturligvis ikke vide, hvordan det ser ud på Persilles computer, men jeg har i hvert fald problemet, at jeg KUN kan se resultatet, hvis jeg stemmer enten ja eller nej. Hvis jeg undlader at trykke enten ja eller nej, så kan jeg heller ikke se resultat.

    Jeg bruger f.eks. heller ikke tandtråd - jeg bruger noget andet, men er stadig omhyggelig med at rense tænder. Skal man så svare ja eller nej til spørgsmålet?

    Jeg er også nysgerrig, men kan altså kun se resultat ved at trykke et svar ind - og derfor bliver det naturligvis misvisende, når man SKAL svare ja eller nej, for at se holdningen.

    Og så er det jeg spekulerer på, hvad disse forespørgsler bliver brugt til.
  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 22 september, 2011, 02:43
    Jeg kan KUN se resultatet, når jeg svarer enten ja eller nej. Det problem har jeg ikke andre steder.

    Som lotte123, spekulerer jeg også på, hvad det bliver brugt til.
  • Indstillinger
    Kære Persille1 og Lotte123

    Okay, så havde vi som udgangspunkt misforstået jeres problem. Men vi er tilgengæld altid glade for at få feedback. Lige nu arbejder vi med rigtigt mange ting på siden, som vi gerne vil gøre bedre, og vi forsøger at nå dem alle sammen. Jeres foreslag vil helt bestemt blive taget med i vores overvejelser.

    I kommenterer begge på formuleringen. Det er desværre sådan, at der, rent teknisk, ikke er plads til særlig mange ord i boksen, og derfor heller ikke til at være særligt præcis eller dækkende i formuleringerne.

    I spørger også begge, hvad svarene i den lille quiz bliver brugt til. Her vil vi gerne understrege, at de ikke bliver brugt til noget som helst.
    Vi synes, at det er sjovt og alment oplysende for os og for alle brugerne på sitet. Både at afgive sit eget svar og at se andres. Svarene bliver altså ikke brugt til noget. Som vores overskrift også siger, så er vores spørgsmål "kun for sjov".

    Mvh.
    Redaktionen
Log in eller Registrér for at kommentere.