Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

19 års sexliv.

Redigeret 14 marts, 2010, 04:36 i Åben debat om sex
Halløj derude, jeg er en dreng på 19 år, og har en dejlig kæreste og det er jo bare dejligt.

Jeg har haft utroligt mange kærester og haft sex med mange, nu prøver jeg forklarer problemerne.

Altså min kæreste siger hun får orgasme, men jeg er sådan lidt usikker på om hun gør eller ej, egentligt burde jeg ikke gå op i det, men gad nu godt vide om der er en måde mærke det på hende, kvinder kan jo nemt fake ;)

Derudover kunne jeg tænke mig få afvide fra nogle af pigerne derude omkring hvad i syntes er utrolig lækkert under forspil? og under samleje?

Også sidste ting, jeg syntes det er dybt latterligt at min "penis" er så utroligt ufølsom, ved alle dem jeg har undskyld udtrykket "kneppet" har det da været dejligt, eller fint nok agtigt... Også når jeg "endelig" kommer, som jeg faktisk har svært ved (men som de fleste nok ville se som en bonus haha) er det som om lortet bare kommer ud, altså sædet og det er også dejligt nok, men det er jo ikke sådan HURRA agtigt hvis i forstår, kunne sagtens undvære sex, måske ikke helt pga jeg godt kan lide det sociale, og det eneste jeg egentligt går op i er min kæreste, min tilfredstillelse er fuldstændig ligemeget, fuck den... Bare hun har det godt og nyder det..

Forventer overhovedet ikke nogle gode svar eller lign, men skriv drenge og piger hvad i syntes, eventuelt hvad i tænker over hvad jeg har skrevet eller andet i finder på?.

Hilsen mig!

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du er 19 år gammel og "har haft utroligt mange kærester og haft sex med mange", hvilket fortæller mig, at der da vist ikke har været tid til at involvere særligt dybe følelser i disse mange forhold, og så bliver tingene meget let noget overfladiske.

    Du spørger om pigerne "faker". Det kan jeg naturligvis ikke vide, men hvorfor skulle de dog det? Jo, det er da muligt at man har gjort det, for at få seancen overstået, men en rettesnor for dig kan da være, at hvis de efterfølgende ikke har haft interesse i at have mere med dig at gøre, så er det nok, fordi det så ikke har været helt så interessant. Det kan da kun være enten meget dumme piger, der bliver ved med at lade som om, eller piger, der er lige så overfladiske og uden følelsesmæssigt engagement "jagter" en orgasme bare for at "prøve det".

    Du skriver selv, at du ikke selv får det store ud af det, og det gør man ikke, når man bare "surfer" rundt fra den ene til den anden, og ikke kan/vil/tør blotte sig selv og afviser at følge sine dybe følelser.

    Hvis dit mål er, at du vil være en superelsker uden selv at engagere dig, så vil du nok heller ikke opleve denne dybe tilfredsstillelse, det er at være intim med et menneske, man virkelig elsker, men netop kun denne "øhh nå" - følelse.

    For mange unge er det desværre mere vigtigt at have en kæreste udelukkende for at have en kæreste, fordi ellers er man nok "mærkelig" eller "taberagtig", og så betyder det mindre, om denne kæreste så er et menneske, som man virkelig er forelsket i, og så bliver det hele således også desværre mere ligegyldigt og overfladisk.
  • Indstillinger
    Har nok formuleret mig forkert :)

    Jeg har ikke en kæreste for det, lol :D

    Men øhm, jeg elsker min kæreste og vi har været sammen i noget tid jo, holder virkeligt af hende, og ville bare stille de spørgsmål fordi jeg var i tvivl. Jeg skrev jeg HAR været sammen med mange osv, for at folk ved jeg ved "the basics" . Vores forhold er rigtig seriøst, og vi elsker hinanden.
  • Indstillinger
    Ja, men det må du så undskylde, hvis jeg har misforstået dig. Har jeg så også misforstået, at du har en kæreste; I elsker hinanden højt, men du ved ikke om hun faker??

    Det har i min verden så ikke så meget med en hed kærlighed at gøre. Hvorfor i alverden kan I ikke tale sammen om det, og hvorfor i alverden kan du ikke bare spørge hende? Hvis hun virkelig elsker dig, hvor i alverden skulle hun så fake over for dig, og måske lyve for dig med sit svar?? Det hænger da ikke sammen.

    I øvrigt er der da ingen her på ND, der fortælle dig, om din kæreste faker eller ej.

    Ja, undskyld igen - jeg håber andre brugere kan gennemskue, hvad det i grunden er, du vil, og komme med noget brugbart til dig.
  • Indstillinger
    Hej!

    Jeg vil foreslå at du går ind på www.sexlinien.dk. Dette er en brevkasse, som tons vis af unge bruger hver dag. Her kan du læse andres spørgsmål og svar og selv stille spørgsmål.
    Dem der svarer er uddannet af Sex og samfund, hvilket vil sige at de har specialiseret viden indenfor området.

    Hvis du ellers vil lære at være en god elsker, så køb "Hot Sex" af Tracey Cox eller "Kvindens Nydelse" af Ylva Franzén.

    Mvh Dina
Log in eller Registrér for at kommentere.