Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Krummerik

Redigeret 31 januar, 2010, 14:51 i Mandlige sexproblemer
Hej jeg er en fyr på 22 år.
Som har opdaget lidt ved at se en udsendelse i fjernsynet og læst lidt herinde hvad der er galt med min pik.
Jeg har en såkaldt krummerik, der krummer nedad. Og har læst lidt omkring de bivirkninger ved kirorisk indgreb, med at den blir 2-3 cm mindre.
Det har jeg dog lidt svært med, at skulle leve med. Da jeg pt har pæn/normal størelse pik, som jeg ikke har hørt noget klage over i størrelsen . Men har dog og der kommer problemet hørt nogle kommentare angående dens krumning, og er begyndt at føle mig rimelig generet af det. Speciel fordi visse stillinger også kan være et problem...
Så kunne godt tænke mig at høre, om der findes en mulighed at få det lavet, uden at jeg skulle miste hele 3 cm???

Kommentarer

  • Indstillinger
    Min mand blev opereret for en krummerik for snart et år siden, og det er rigtigt, han måtte aflevere lidt af længden, dog har vi ikke haft behov for at måle før og efter, så jeg kan ikke fortælle præcist, hvor meget det så i grunden var, da det altså ikke har haft den store betydning - han er stadig fuldt ud i stand til at tilfredsstille mig, da noget sådant intet har med størrelsen at gøre.

    Men - det er da lidt af en beslutning, og du skal da bestemt overveje for og imod. Hvis det bliver et problem for dig at gennemføre et samleje, så vil du da nok alligevel vælge at få gjort noget ved det, men hvis det kun handler om nogle enkelte stillinger, du har lidt problemer med, så kan det jo være, det vil være noget, du kan leve med.

    Jeg vil foreslå dig at få taget nogle fotos og så tage dem med til læge, der så måske kan sende dig til en specialist, der kan vurdere lige præcis dit tilfælde. Det er jo muligt, der findes andre metoder i dit tilfælde.

    Jeg vil dog lige nævne, at min mand efterfølgende har fået et lille problem, som man godt kunne have ordnet, da han alligevel lå der: hans forhud er blevet lidt for stor, og det driller ham, så det vil han måske nok have ordnet på et tidspunkt, hvilket man da også har tilbudt, da han var til kontrol, men det er lidt surt at skulle under kniven to gange samme sted, så hvis du kommer til at det skal opereres, så bed dem lige tage lidt af forhuden med det samme.
  • Indstillinger
    Min kæreste er netop blevet indstillet til en undersøgelse for hvorvidt hans krummerik kan blive operet... For os skaber det ret mange problemer i samlivet, da man næsten skal være cirkusartist for at det ikke gør ondt på mig...

    Han blev opereret for 1½ år siden, for forhudsforsnævring, da han havde store problemer med ømhed, hvilket hjalp ham rigtigt meget... Det fiksede og ikke problemet med min ømhed...

    Jeg håber virkeligt at det vil hjælpe os, og jeg vil klart anbefale dig at få det opereret hvis det er muligt... Det skaber altså rigtigt mange udnødvendige problemer i et seksuelt samliv, når det konstant medfører smerte...

    Færre centimeter vil jeg mene er en fordel, jo mindre, jo længere nydelse.... I hvert fald for mit vedkomme...
  • Indstillinger
    Hvilken kromning har hans da??
    Ja det er kun nogle få stillinger, der kan være lidt generende lotte. Men ved ikke, om jeg vil blæse det op til et kæmpe problem, da jeg kan høre, der er flere risikoer ved det. Og tror heller ikke, at jeg er en af dem, der har den største kromning, efter hvad jeg kan læse herinde..
Log in eller Registrér for at kommentere.