Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

sent i seng, i flere år.

Hej

Jeg er en ung mand på 23 år.
I nok omkring, 5-7~ år + det løse, har jeg stortset aldrig gået i seng tidligt. dvs, jeg først går i seng omkring 01:00 - 04:00 hver eneste nat og står op omkring 09:00 - 10:30~.

Dette er egentlig bare en meget meget dårlig, og stærk vane, jeg har opbygget over lang tid. Som jeg ikke har fået brudt endnu. Jeg elsker at være oppe på det tidspunkt, men det går ikke særlig godt hånd i hånd med en hverdag i samfundet. Det er helt sikker hellere ikke sundt, det ved jeg. men udover man er træt om morgen osv, de sædvanlige ting.
Hvad gør det så ved mig?.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg kan desværre ikke fortælle dig det, men jeg fik lyst til at fortælle, det er du ikke ene om.

    Min farbror, faster , søster og bror gik først i seng langt ud på natten. Min søster vaskede tøj og ordnede regnskab om natten, det gjorde min bror også, nej han vaskede ikke tøj. Det gjorde mænd jo ikke før i tiden. men han arbejdede en stor del af natten og sov hele formiddagen. Det havde han mulighed for.

    Du kan læse her.

    http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/i ... 8/menu=14/

    Men tyk, fortælles der, nej det er ikke helt sandt, hverken min søster eller bror var tykke, men slanke. Min mor gik tidligt i seng, men hun var, hm , kraftig.
    Jeg tager alting med et gran salt, videnskaben har taget fejl mange gange.
    Det har jeg levet længe nok til at have opdaget.
    Bl.a. det med vuggedød, min kæphest, det var lægernes store fejltagelse.,
    og der er andre ting.
    Min bror og søster, som arbejdede om natten, er døde. De blev begge syge. Til gengæld levede min farbror og faster til de blev meget gamle.
    Så hvad er rigtigt og hvad er forkert.

    PS. Jeg bliver dårlig, hvis jeg ikke får sovet nok, det er sandt nok.
  • Indstillinger
    PRØV MELATONIN, - naturens eget søvnregulerende middel - som både kan få en til at sove, drømme sødt, samt vende døgnrytme - f.eks efter jetlag.

    Kan fås på recept hos lægen, eller billigere i Helsekostforretninger.

    Sweet Dreams!
  • Indstillinger
    Hej dig, der kalder dig selv ”hypokonder”

    Kan du købe melatonin i en helsekostforretning? Det er der vist ikke andre, der kan, for det er jo ikke lovligt her i Danmark for andre end apoteker at sælge melatonin! Der er kun disse 4 muligheder for at få melatonin i Danmark:

    1. Hvis du er 55 år eller derover kan du bede lægen om en recept på det melatonin-produkt, der hedder Circadin og som er ret dyrt.

    2. Hvis du har ADHD og er 18 år eller derunder, kan du få lægen til at udskrive såkaldt magistrelt fremstillet melatonin.

    3. Man kan helt lovligt købe det i udlandet, når man alligevel er udenlands, eller man kan bede venner om at købe det til én, når de er på rejse.

    4. Man kan bestille det hjem fra udlandet og få det sendt med post, men så bliver det – så vidt jeg ved – som regel snuppet af myndighederne.

    Men bortset fra det, er der vist mange, der har gavn af melatonin.

    http://www.irf.dk/dk/anmeldelser/praepa ... atonin.htm

    http://www.vitalraadet.dk/304+M57c0cebe546.0.html

    http://www.vitalraadet.dk/304+M585e291f523.0.html

    Mange hilsner

    Kameliadamen
Log in eller Registrér for at kommentere.