Hjem Sex & samliv Seksuel debut

Kom efter 2 sekunder..

Redigeret 5 september, 2010, 04:21 i Seksuel debut
Hej. Jeg er en dreng på 14 år fra Esbjerg. For en måned siden havde jeg "sex" for første gang, men jeg kom ca. 2 sekunder efter jeg var trængt ind. Har haft sex 1 gang siden, hvor det samme skete. Er det normalt første gang og kan jeg forvente at det sker næste gang? Hvad kan jeg gøre for at det skal blive bedre?

Kommentarer

 • Hey dude.

  For mig skete det også sådan, først mange gange efter (vi snakker nok et halvt år) begyndte jeg at kunne holde længere.

  Der findes dog mange metoder til hvordan du kan "træne" dig i at holde længere.

  For eksempel er der start-stop-teknikken (den kan klares alene med onani eller i kan sammen udføre det mens i har sex, dette får det også til at holde lidt længere men det kan forekomme at hun kommer til at "kede" sig lidt)
  Men som den lyder gælder det om at stoppe LIGE inden du kommer og vente i lidt tid (ind til du kan mærke at penis kan klare lidt mere) og så forsætter du og stopper igen. jeg har egentlig ikke nogen anelse om hvor lang tid man skal gøre det, men et par gange dagligt i noget tid hjælper helt sikkert. (eller det gjorde det for mig)
  (hvis du gør det alene så mens du "holder pause" kan du køre langsomt frem og tilbage på skaftet af penis uden at røre penishovedet for stadig at holde den erekt)

  ellers, google er din ven!
 • Hej Dreng.

  Jeg er en kvinde på de 20 år og har læst, hørt og set mange temaer og dokumentere om mænd og deres Penis (problemer)

  Du er ikke alene! Det sker tit for drenge i starten, og er helt normalt.
  Det kan dog også ske for mænd/drenge sener hen selvom man har haft samleje før. Det sker for det meste af præstations angst, nervøsitet og Den følelse af præsteions mangel.

  Men det burde trods alt gå over. Og hvis du følger at det ikke gør og bliver meget urolig er der masser af gode sider og kontakt muligheder for at få det ud! Eller se at du ikke er den eneste i verden.

  Jeg syntes at det var en god idé med start stop teknikken, pas dog på med ikke at gøre det for meget eller evt. Bruge glide crem eller gør det i badet.
  Ville være meget ubelejligt og uheldigt at i staren af din sensualitet at have en øm penis på grund af bange anelser for at den ikke virker orden ligt. Og prøve dig for meget frem.
  Jeg råder dig også til at lade være med at proppe viagra ind i din krop for evt. effekt af erektion og håbet af at kunne holde længer, det er ikke et superhelte middel.
  Du kan også lave knibe øvelser med din penis. Det er det samme metode du bruger når du skal tisse eller har en erigeret penis og kniber muskler sammen i mellem kødets området. Det gør at penis kan (hoppe) eller (vibraer) Men udover onani, at elske din krop og nyde den på alle måder. Kan du også bare nyde i seksualle sammenhæng din partner og dig selv på mange andre områder ind (pinetrering) Der er så meget andet man kan foretage sig i de situationer hvor man skal have sex. Kan måske også gøre dig mere sikker at ekspatriere med dig selv, din partner eller metoder at være sammen med en anden på, uden samleje.

  Håber min lange besked giver råd Hilsen cecilie
Log in eller Registrér for at kommentere.