Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Vulvodyni hjællppp???

Redigeret 24 januar, 2010, 04:33 i Vulvodyni

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du skal stoppe med dine p-piller med det samme - jo før des bedre. Måske forsvinder smerterne så spontant igen - måske ikke....
    Det er ret klassisk (p-pille historien), at vulvodyni starter på denne måde.. Det gjorde det også hos mig og efterfølgende har jeg haft det som dig i ti år... Hos nogle er det ikke til at slippe af med....
    Den specialist, der har bedst indblik i vulvodyni er Knud Damsgaard, og ham skal du have en henvisning til.
    God bedring.
  • Indstillinger
    Enig med Nanna, drop p-pillerne. Og få en henvisning til en, der har forstand på vulvodyni. Hvis du bor på Sjælland (eller deromkring), er det helt sikkert Knud, men hvis du bor et andet sted i landet, er der også andre muligheder.
  • Indstillinger
    Redigeret 27 januar, 2010, 19:14
  • Indstillinger
    Det er utroligt, at man kan blive ved med at blive forarget, for de her ting burde jo ikke komme bag på os mere - men hold fast hvor bliver jeg gal, når jeg læser det, du skriver!

    Jeg er 25 år og har lidt af vulvodyni i omkring 4 år. Din læger aner ikke hvad hun taler om, og det mener jeg virkelig bogstaveligt!
    Hvis ikke du kan mærke en forbedring inden for kort tid (hvor lang tid vil I andre mene, der skal gå?), så skal du insistere på at blive henvist til en, der har forstand på vulvodyni. Du skal ikke lade den læge løbe om hjørner med dig, det har du ikke fortjent!
Log in eller Registrér for at kommentere.