Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

fantasi

Redigeret 23 januar, 2010, 17:15 i Sexfantasier
jeg er en pige på 19 år, der bor sammen med min kæreste på 25.
her på det sidste er jeg dog begyndt at få nogle fantasier om, og er blevet en del seksuelt tiltrukket af min kærestes 36 årige kollega.
hver gang jeg ser ham giver det en underlig fornemmelse i min krop, vil dog ikke mene at jeg er forelsket i ham, blot tiltrukket.
tør dog ikke fortælle det til min kæreste og jeg håber det snart går over da det er ret ubehageligt.
nogle der kender nogle råd til hvordan man kan få det til at gå over?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du er en meget ung pige, på 19 år - og en moden mand, der måske har vist dig lidt interesse, kan man godt blive betaget af.

    Nyd dog fornemmelsen, og fantaser lidt om det, men lad det endelig blive ved det. Du vil med stor sandsynlighed blive såret, hvis du får chancen for noget sex med ham, da han helt sikkert ikke vil byde dig mere end netop en hurtig gang sex, og sikkert flossede kanter hos dig bagefter.

    Men - hvis du i øvrigt har det sådan, så skal du måske se på, om ham du bor sammen med, skal være ham, du skal dele hele dit liv med, for hvordan kan det være, du drømmer om noget andet, hvis det du har, er det bedste for dig???
  • Indstillinger
    jeg elsker min kæreste højere end andet, og vi har et skønt sexliv,
    men det jo ret normalt at blive tiltrukket og have fantasier om andre selvom man er i et forhold, mit ptoblem ligger blot i at det er min kærestes kollega :O
    kunne ikke finde på at gøre alvor af det og kunne ikke finde en anden kæreste der er bedre end ham jeg har.. men argh
  • Indstillinger
    Som jeg skrev, så er det fint nok at have fantasier, det har vi forhåbentlig alle, og så længe det bare er fantasier, så er der bestemt ikke noget galt i det.

    Men - grunden til at jeg skrev som jeg skrev vedr. dit nuværende forhold, så bryder jeg mig faktisk ikke om, at du "ikke tør" fortælle din kæreste om det. Hvad vil der ske, hvis du siger "Hold da op! Ham den kollega er da godt nok en lækker fyr!" ???

    Det er det, jeg mener. Så kan der da ikke være den store tillid i mellem jer, hvis ikke man kan sige sådan noget til hinanden. Jeg vil da vædde på, at din kæreste sikkert også har set eller mødt en pige, som han synes ser skøn ud, og som måske har fået en vis legemsdel til at rykke. Men sådan noget er jo slet, slet ikke ensbetydende med, at man absolut skal ud og dyrke sex med vedkommende - det er to helt forskellige verdener, og jeg forstår ikke at man ikke kan fortælle hinanden sådanne ting.

    Der er en talemåde, der hedder at det er fint at samle appetit ude, men man skal spise hjemme.

    Jeg synes ikke, det er sundt for et parforhold, hvis ikke man kan tale om det, hvis man ser noget, der tænder en. Hvis ikke man kan det, så er man ude i noget alvorlig jalousi, og hvis man lider af det, så bør man arbejde på det, for jalousi er en ret så sikker "kvæler" i et parforhold.

    Fantasier er da sundt, men hvis ikke man kan tale med den person, som man lever sammen med som den slags, så mener jeg ikke, man kan have et særlig tæt forhold.
  • Indstillinger
    ork vi fortæller skam hinanden hvem vi synes er frække, både kendte og tilfældige på gaden.. både når vi går romantiske ture, eller bare sidder og ser film eller porno sammen.
    men ham her er min kærestes bedste kollega, vi ser ham og hans kone privat også, så det ville være akavet og mega underligt hvis jeg sagde det. iøvrigt snakker de to om alt, og er lidt bange for at han, ikke bevidst taler over sig overfor kollegaen.
    er enig i at det ikke er sundt hvis man ikke kan sige ting til hinanden, men lige med ham her føler jeg det er overflødigt at fortælle ham det af en hel lang række årsager
  • Indstillinger
    chris90

    Jeg er selv i et par forhold (28år) og jeg forstår udmærket at du ikke tør at tale med din kæreste om dette. Jeg synes heller ikke du skal.

    Jeg har selv fantasier om min kærestes veninder men jeg elsker min kæreste utrolig højt. Dog har jeg utrolig svært at forstå disse fantasier og det er ikke fordi jeg har et kedeligt sexliv med min kæreste overhovedet og jeg får alt hvad jeg har behov for og giver alt den kærlighed jeg kan give til hende og har ikke lyst til at give den til andre. Men jeg fantasere om dem når jeg onanere og jeg fantaserer også om min kæreste utrolig meget.

    Jeg har en meget stor fantasi og har for eksempel oplevet at tænde på en ældre kvinde på 45 år som jeg kender til hverdag fordi hun havde et meget charmerende ansigt. Hendes krop var normal for denne alder men jeg havde pludselig fantasier om hende selvom jeg ikke tændte på hendes krop men ansigt.

    Disse fantasier kan blive utrolig stærke nogle gange og derfor bør du være meget påpasselig efter min mening. Det er jeg også selv men nogle gange så har lyst og fantasi en kontrol over mig som jeg ikke kan styre. Måske har du samme og hvis du elsker din kæreste højt så synes jeg du bør finde andre metoder til at udleve din fantasier uden at gøre det rigtigt. Som for eksempel læse sex noveller eller måske se det på film uden din kæreste. Eventuelt onanere imens du læser novellen eller ser filmen. Det har hjulpet for mig men det kan være det ikke hjælper for dig. Omvendt kan det måske også videreudvikle din fantasier og du får måske endnu mere lyst til at afprøve. Sker dette er det måske ikke den vej du skal gå. Et forslag.

    Og så kan jeg også sige at nogle mennesker bare ønsker at leve deres fantasier ud og der kræver det et meget åbent par forhold eller også skal man tage en pause fra at være sammen med en på tæt hold. Og så kan man ellers bare gå til den.

    Og så kan jeg tilføje at hvis min kæreste havde fantasier om mine venner og fortalte mig om dette så ved jeg ikke hvad jeg ville gøre. Jeg ville nok blive ked af det men jeg kan jeg kan jo ikke sige at det ikke er ok og jeg vil i længden også kunne forstå hende for mine venner er da meget pæne. Så det er et dilemma man på en eller anden måde må løse. Hvis du beslutter dig at fortælle det bør du hvertfald overveje hvordan. Måske prøve at spørge ind til din kæreste om han fantaserer om dine veninder?

    Håber det kan hjælpe...
Log in eller Registrér for at kommentere.