Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Psykiske problemer

Hej alle,


Jeg hedder Louise, og jeg er femten år gammel. Jeg går i 9. klasse uden for København. Jeg har valgt at starte et emne op, fordi jeg synes jeg har psykiske problemer..

Jeg kan starte med at fortælle om mit liv og mine problemer ;

Jeg går i skole til hverdagen, efter skole er jeg hjemme og lave lektier. Og så resten af dagen går tiden på computeren eller søvn. Jeg kan fortælle jer, at jeg sover rigtig meget! Det bruger så meget af min tid. Jeg er 167 høj, og jeg vejer 81 kg - ja, det ville sige at jeg er overvægtig. Jeg spiser meget mad og usundt, især når jeg keder mig. Grunden til jeg har oprettet denne profil på "Netdoktor" er fordi, jeg er for tyk og gerne ville gøre noget for jeg ikke er tyk længere. Jeg har prøvet slankekure op til flere gange, hvor jeg ikke har kunne holde det. Grunden var så, at min tankegang var mere anderledes end den skulle være når jeg var på slankekur. Da jeg f.eks så slik, og jeg var på kur uden at tænke positivt tog jeg den i munden og efter fortrudte jeg det, og så bliver jeg ked af det og ødelægger resten af min kur ved spise usundt når jeg alligevel har taget noget usundt i munden.

Så det jeg ville ønske hjælp fra jer er, at i skal hjælpe med komme med nogle mere positive tankeændring - de bedste råd :)

Jeg håber I kunne forstå det jeg skrev, og det gav mening...

Jule Hilsen fra
Louise ♥

Kommentarer

  • Indstillinger
    GÅ IND PÅ GOOGLE
    SKRIV OVERSPISER----DET ER LIDT FODSKELLIGT AT KIKKE PÅ

    DU SKRIVER ET STED DU ER HVIST PSYKISK SYG --HVAD MENER DU MED DET
  • Indstillinger
    Hej solo,

    Jeg har besøgt google under overspisning, spiseforstyrrelser, overspiser..
    men jeg fik ikke rigtig noget ud af det, kan du hjælpe mig med finde nogle gode hjemmesider til dem som kan hjælpe mig og give mig råd o.s.v???
  • Indstillinger
    det hjælper ikke kun at gå på slankekur man skal også huske motion
  • Indstillinger
    til hjaelp 2010---du skriver at du har været inde på google --OVERSPISERE---du skulle gå der ind en gang til --og så skal du nok læse det lidt mere grundigt igennem----for der står flere muligheder du kan bruge ----men det der er grund-læggende for dig er at du skal ind og se på dit inderste --inderste --og se hvad der piner dig der ---for grunden til vi er overspisere ---skyldes at vi går rundt og er ked af det
    og man ved måske ikke hvad det er ---jeg er også overspiser ---og det skyldes at jeg har problemer jeg ikke kan få løst ---

    men gå i gang med at skrive en bog om dit liv --lige så langt tilbage du kan huske----skriv afsnit --om det gode du kan huske ---og om det der ikke var så godt ----når man først er begyndt --kommer der mer og mer frem som man havde glemt----måske vil du udgive den en dag ---

    du har været hos psykolog talte i der om din person og hvad du indeholder

    lad mig høre fra dig igen
  • Indstillinger
    Jamen hvad mener du med jeg skal skrive en bog med afsnitter???
    Hvad kan det hjælpe, og hvad mener du med at skriv lige så lang tilbage som du kan huske af det gode og dårlige ?? kan du uddybe det lidt bedre :)
  • Indstillinger
    med det mener jeg at når du begynder at skrive om dit liv ---kan du måske finde ind til kernen af hvad det er du er ked af dybest inde ---for som sagt har det noget med vores følelser at gøre --når man overspiser---vi spiser for at dulme vores indre smerte ----man ved ikke altid selv hvad smerten-er opstået af ---det kan være noget man har oplevet fra man var ganske lille----

    der er nogen der går til hypnose og bliver ført tibage i livet ---for at finde ud af hvorfor de er bange for forskellige ting ----men det er dyrt med hypnose --jeg tror heller ikke du skal det der skal man være voksen og selv tage stilling ---

    men det med at skrive er også godt ----
  • Indstillinger
    Jeg har levet et liv med store psykiske problemer og overvægt. I dag lever jeg et ok liv og er normalvægtig. Jeg fører dagbog. Skriver først en kladde og derefter skriver jeg det væsentligste ind i min dagbog, river kladden i stykker. Det har en god effekt på mig. Det er ligesom om at de dårlige og negative tanker forsvinder over tid.

    Mit råd til dig er:"Skriv dagbog" Afsæt gerne en hel time sidst på dagen til at skrive den i, skriv først kladden, lad den ligge lidt, giv dig til at høre lige præcis det musik du har lyst, se en film, græd, le, ta et bad, gå en tur. Men husk det er vigtigt at få kladen skrevet ind inden du sover.

    Gør sådan i 14 fjorten dage og vend da tilbage hertil med hvordan du har, din vægt og skriv lidt om hvordan du synes det er at skrive dagbog.


    Jeg håber naturligvis det går godt, at du synes om det.

    Glæder mig til at høre fra dig

    Det skal nok lykkes for dig at tabe de ekstra kilo.

    Og hvis du har overskud kan du starte dagen med et glas frispresset appelsinjuice, et æg, havregryn med nødder og mandler og mælk.

    Held og lykke til dig

    Tror på dig:)


    vh
    mask
Log in eller Registrér for at kommentere.