Hjem Muskler, led og knogler Whiplash (piskesmæld)

Piskesmæld med mén

Redigeret 22 februar, 2012, 07:42 i Whiplash (piskesmæld)
Jeg er en pige på 19 år. Jeg selv blev i maj 2009 kørt ned, da jeg cyklede. Jeg fik et piskesmæld samt hjernerystelse, dog HELDIGVIS skete intet andet.

Jeg gik til fysioterapi, da det er det, som min læge og skadestuen anbefalede mig. Jeg gik til fysioterapi i fire måneder - 3 gange om ugen. Dette hjalp dog ikke, og min nakke begyndte også at "knække", og det blev slemmere endnu. Jeg har hovedpine hver dag, og alle andre smerter pga. piskesmæld gør ikke hovedpinen bedre.

Fysioterapien hjalp så ikke, og jeg er nu blevet sendt videre til en neurolog, som skal fortælle hvorvidt mit mén er over de 5 % eller ej. Der er 3 måneders ventetid, så imens går jeg til kiropraktor, som bare kan hjælpe mig en smule med smerter i nakke, højre & venstre side af baghovedet. Min holdning er blevet så dårlig, at jeg ligner en, der er ved at bukke under.

Jeg i øjeblikket er under uddannelse på en handelsskole. Jeg har været nødt til at sige op på mit fritidsarbejde pga. de smerter, som ulykken har givet mig.

Mit problem er, at føreren af bilen blev til en flugtbilist. Så efterfølgende, da jeg ved hjælp af mine forældre, prøvede at søge erstatning fra mit forsikringsselskab, ville de kun give mig erstatning for mit tøj, som gik i stykker. & de har givet mig meldingen om, at jeg kan søge om erstatning igen til maj 2010! Regningerne bliver større, og med lidt økonomisk støtte kunne være dejligt - heldigt hjælper mine forældre mig. Jeg er bare ked af, at det er dem det også går ud over.

Mit spørgsmål er, er der nogen som er blevet snydt af deres forsikringsselskab?
& er der nogle, som har de her mén, og hvordan forholder i jer til det i hverdagen?

På forhånd tak.
/Mvh Sascha J.
«1

Kommentarer

 • jeg er selv piskesmældsskadet på 14 år har prøvet meget undervejs. Det vigtigste jeg vil anbefale dig, er at få en tid hos Body-sds, de kan noget, som ingen fysioterapeut eller kiropraktor m.m har kunnet for mig, nemlig få mine muskler til at slappe af, og det er MEGET vigtigt at få kroppen til at glemme/give slip på det chok, som du stadig har gemt i den- det er nemlig det som giver dig hovedpine og smerter i nakken - hvis du venter, og er rigtig uheldig vil det bare forværres.
  Body-sds er tilsyneladende en dyr løsning, men du vil finde ud af, at du ikke behøver ret mange behandlinger, hvorimod holder du dig til de andre, skal du nok og i værste fald komme der i mange år og måske resten af dit liv.

  Dette som en start til at komme videre. Glemt alt om forsikring, da dit men alligevel ikke giver ret meget, det ER IKKE besværet værd - tro mig.

  Koncentrer dig om at få det godt igen - forhåbentlig kan dine forældre stadig hjælpe dig økonomisk.

  Håber du fanger alvoren
 • Hej.....

  Jeg har også piskesmæld, på 4 år og har ikke fået vurderet mine mèn endnu, men der arbejdes på sagen af advokat og arbejdsskadestyrelsen.
  Det er svært at sige hvad der er bedst, om du vil få udbytte af det ene eller andet, man kommer til at prøve en masse ting af på sin krop. Jeg vil dog anbefale du i samråd med din egen læge kommer på en smerteklinik - her er det hele, fysioterapeut, smertelæge, smertepsykolog og socialrådgivere(Jeg tilses på Valdemar privathospital - grundet ventetid på off. sygehus, gudskelov vi igen har frit sygehusvalg) Og det er gratis når du bare får en henvisning fra din egen læge!! - du skal slet ikke tænke økonomi her, benyt dig af det du har ret til.
  Med det vil jeg sige at der sidder dygtige folk som er specialiseret i smerte og som helt sikkert tager udgangspunkt i dig! Og så er mit råd - ikke alt for mange fiks fakserier, med alternativ behandling - for der er en grund til det hedder alternativ og ikke er anerkendt som behandling. Pas på din krop!!

  Hvad angår forsikring, så er det aldrig lige til højre fod - der skal du se dig godt for, det afhænger af hvad der står i din police, mit råd i den henseende mød op i advokatvagten i den nærmeste større by, det er gratis - tag dine forsikringspapire med og hør hvad de siger, skulle det komme dertil at der rent faktisk kan køres en sag, søger du fri procces.

  Held og lykke!!
 • Tusind tak for jeres råd! :)

  Jeg har jo ingen erfaring med dette, så det er klart, det er hårdt.

  Udover det, så har jeg et andet spørgsmål.
  - "Knækker" jeres nakke også?
  Jeg knækker min ret tid, ellers låser min nakke sig fast, og så har jeg svært ved at få den på plads igen!!

  /Mvh Sascha J.
 • Hej - sæt ikek din lid til forsikringer mm det tager tid..jeg er selv igang med 7. år:). det jeg kan sige det er meld dig ind i PTU de er til for os der er skadesoffer, + whiplashforeningen er også super til os. Der er der fagfolk der hjælper os der står i "rodet".
 • Har I læst dette indlæg:
  http://politiken.dk/indland/article811228.ece

  Når lægerne er så indspiste med forsikringsselskaberne, så er det vel ikke underligt, at det er svært at få erstatning endsige accept for ens symptomer ?
 • Hej!

  Jeg kan kun anbefale dig at få en advokat til at kigge på din sag. Dette koster som regel ikke noget, da advokaten her vil vurdere om det er en sag der kan rejses eller ej.

  Jeg har selv en méngrad på 15% som egentlig også burde ligge højere. Forsikringer er gode til at snyde sig uden om. Men med en advokat i baghånden er du altså langt bedre stillet.

  Hvordan går det egentlig med dit studie? Kan du klare det? Og fik du konstateret en hjernerystelse?

  Jeg har selv fået konstateret varige mén af hjernerystelsen samt skader på pandelapperne. Jeg har konstant hovedpine og ofte også migræne anfald, hvilket skyldes disse skader. Jeg kan kun anbefale dig at få en henvisning til en neuropsykolog, såfremt du har fået konstateret en hjernerystelse for over et år siden.

  Mange hilsener

  Ina
 • Hej igen!

  Så lige at du var kørt galt i maj i år. En méngrad bliver ofte først vurderet efter et år.....

  Men kontakt alligevel en advokat nu vedr. svie og smerte og behandlingsudgifter. Behandlingsudgifter bliver betalt et år efter skaden er sket :-)

  knus
 • Vibeke skrev i sit indlæg at det er gratis samt man har ret til at komme på smerteklinik, såfemt man får en henvisning fra sin læge.

  Er det muligt at du kan komme med henvisning til hvor i lovgivningen man kan finde noget om dette, da min læge tilsyneladende ikke kender noget til dette

  mvh
  BLJ
 • Jeg synes bestemt,du skal melde dig ind i PTU og sørge for at få den første hjælp der.
  Hvis der ikke er en person, du kan rette skaden imod, er det vigtigt, du SELV har en ulykkesforsikring. Har du mon det? For det er den, der skal betale dig erstatning. En god advokat kan hjælpe dig, men pas på!!! Mange er nogle 'røvere', der tager ågerpriser. Aftal ved 1- møde, hvad vedkommende forventer, det vil koste -og få det helst på skrift.
  Mit piskesmæld er 16 år gammelt, og dengang var alene ordet 'piskesmæld' nærmest et fy-ord.
  Min advokat skrev dog en fin rapport (dem har de færdigtrykte i skuffen :-)), og efter mødet, der varede 1 time, spurgte jeg efter ca.pris.. Han mente dengang 3.4.000 kr., da det KUN var méngradserstatning. Og selvom jeg havde 3 forsikringsselskaber, var det jo nøjagtig kopi af brevene.
  Da sagen var kørt færdig -og jeg havde fået 15% i 1. omgang, skrev han en regning på 7.000 Kr... Jeg klagede selvfølgelig -og fik et dumt svar, men dog en kreditnota på 3.000 kr. Så altså: find jer ikke i ublu advokatregninger. SPØRG først.. jeg har hørt patienter fortælle, at de er kommet af med 100-.000 kr. for at få kørt sagen. SÅ svær er en piskesmældssag nu ikke at køre igennem, hvis der foreligger ordentlige lægeerklæringer.
  Min méngrad blev senere sat op til 30% p.g.a. skulderskade og posttraumatisk hjernerystelse, så det kAN betale sig at kæmpe lidt. mvh
 • Jeg tillader mig lige at svare selvom det er et ældre indlæg det her ;o)

  Jeg er selv blevet påkørt på motorvejen, og har pådraget mig piskesmæld og PTSD.

  Det bedste jeg har gjort er at kontakte MegaSikring, Lars Wilfert.
  Han er SUPER DYGTIG, en forsikringsrådgiver som har hjulpet mig gennem de sidste 3 år.

  Desuden skal du naturligvis passe på dig selv, men mit aller bedste råd er at google MegaSikring og kontakt Lars Wilfert som hører til i Hørsholm.

  Held og lykke...

  Mvh
  Pia
Log in eller Registrér for at kommentere.