Hjem Sex & samliv Åben debat om sex

har menstration og sex uden beskyttelse!

Redigeret 19 december, 2017, 17:35 i Åben debat om sex
HJÆLP! HJÆLP!
i dag har jeg haft sex med en dreng jeg syntes er ret lækker.. vi tog hjem til ham og det blev intimt med det samme. han spurgte om vi ikke skulle kneppe, men jeg sagde nej, fordi jeg havde menstration (for jeg har ikke prøvet det før, altså med menstration)han sagde at det var ligemeget. så vi gjorde det ude på badeværelset! men han brugte ikke kondom, og han ''kom'' inde i mig!? er det noget jeg skal bekymre mig om.

han sagde at der ikke vil ske noget, at jeg ikke ville blive gravid. passer det?

MVH
Claudia93

Kommentarer

 • Hej Claudia
  Hvis du ikke selv bruger prævention, så kan du blive gravid, eftersom I ikke brugte kondom. Dette gælder altid, også selvom du ikke har menstruation, når du har sex. Man kan altid blive gravid efter sex, hvis man ikke beskytter sig.
  Hvis du ikke brugte anden form for prævention (p-piller fx), kan du tage en fortrydelsespille. Jeg mener, den kan tages op til 72 timer efter, man havde sex. Men spørg på apoteket. Den kan købes på apoteketet (uden recept), og jeg mener, en fortrydelsespille koster ca. 150 kr.
  Eftersom I ikke brugte kondom, var ingen af jer beskyttet mod seksuelt overførte sygdomme. Så I bør begge blive tjekket for dette. Du kan blive tjekket af din læge via en gynækologisk undersøgelse. Hvis du har en mandlig lægere og hellere vil have en kvinde til at undersøge dig, mener jeg, du kan få din læge til at henvise dig til en kvindelig læge. Det gjorde jeg i hvert fald engang.
  Mvh Solskin23
 • jeg tager ingen form for piller (p-piller).. og vi var ikk beskyttet! jeg har ingen penge og jeg tør ikk at spørge min mor om penge til det. da hun ikk ved det. er så ked af det nu, at jeg kan blive gravid :s
 • Jeg vil nu sige at chancen for at du bliver gravid af det er meget lille.
  Meget meget lille, den er der dog stadig.
  Men, tror det bestemt ikke hvis du har menstruation.
  Du kan kun blive gravid nr du har ÆL, og det har du 14 dage efter første menstruationsdag.
  Så den eneste mulig jeg kan se er, at du ikke er blevet gravid.
  Dog- hvis du har haft mens i 7 dage ca, så kan en ung mand spærm holde sig i kvinde i flere dage, så hvis det ikke er dag 1-2-3 eller 4 i din mens ville jeg nok tage en fortrydelsespille bare for at være på den sikre side.
  Men, tror dog ikke at det er noget du skal bekymre dig om.

  Når det er sagt, syntes jeg at du skal snakke med din mor om at starte på p-piller, hvilket vil gøre det med sex nemmere for dig i fremtiden. Du kan jo bare sige til hende at du gerne vil begynde på p-piller fordi at du gerne vil have en regelmæssig menstruation.
  Ud over det- BRUG KONDOM :)
 • tusinde tak for svar :)
  jeg vil bruge kondom fra nu af..
  desværre har jeg snakket med min mor om at starte på p-piller, og jeg fortalte at jeg gerne vil have reglmæssig menstration, men hun sagde nej :( for hun vil ikk have at jeg starter på piller.. jeg er lidt bange for at fortælle min mor at jeg har sex nu.. jeg er 16 år og min mor er ret overbeskyttende fordi hun ikk vil have at jeg kommer til skade o. lign.
  .. så fra Nu af BRUGER jeg kondom!

  tusinde tak for alt :) er lettet, men skal nook tænke lidt mere over det..
 • Kan du ikke bare selv gå til din læge og få ham til at give dig en recept på p-piller?
  Så skal du selvfølgelig selv betale dem og skjule dem for din mor, men hvis hun nu slet ikke er til at snakke med, er det måske den eneste løsning.
  Men din mor er sikkert heller ikke interesseret i, at du bliver gravid i din alder, så måske burde du prøve at snakke med hende om p-piller igen.
  Derudover så er det altså ingen garanti, at du ikke kan blive gravid, hvis du ikke har ægløsning. Jeg vil stadig råde dig til at blive tjekket ved din læge - så kan han også tjekke dig for kønssygdomme, når I nu ikke brugte kondom.
  De fleste piger i din alder er ikke glade for gynækologiske undersøgelser, men du kan fx spørge en veninde, om hun vil tage med dig.
 • hvor kan man så bestille tid til en gynælog? og koster det penge?
  Og hvor meget koster p-piller egentlig? jeg er så væk i denne dreng át jeg ikk kan tænke klart.. men tak for alt hjælpen :) håber i vil svare mig hurtigst muligt..
 • Hej Claudia.
  Du kan få en gynækologisk undersøgelse hos din læge og hvis han er mand burde han kunne sende dig videre til en kvinde! Det er gratis at få et sådan tjek så det skal du ikke bekymre dig om, jeg synes helt sikkert du skal tage afsted så du kan få tjekket at du ikke er blevet smittet med noget!
  Ang. P-piller er der mange mærker og forskellige priser, dem jeg får hedder Novynette og koster ca. 125kr, så er der til 3 mdr. inden du skal ud og købe igen!
  Men hvilket mærke der passer bedst til dig osv vil din læge snakke med dig om og han kender formodentlig også prisen på dem du vil få.
  Så afsted til lægen med dig, og som en anden nævner så få evt. en veninde til at komme med dig så du ikke er helt alene :)
 • Hej
  I weekenden havde jeg sex med min kæreste, vi brugte dig kondom, men jeg tage ikke p-piller og er bange for at være gravid (det var min første gang) har dog min mens nu men stadig
  Hilsen mulle
 • Et kondom, der passer, ikke er for gammelt - og er sat rigtigt på, er en ret så god og effektiv prævention. Men husk - det skal være på helt fra start til slut, og det skal huskes hver eneste gang.

  Og - kondom er langt bedre end hormoner, som unge piger i det hele taget ikke bør fylde sig med.

  Du er i tvivl om graviditet? Det fortæller, at du i den grad bør sætte dig ind i noget seksualvejledning.

  Der er givet mange seriøse steder på nettet, hvor du - og din kæreste - kan søge information, hold jer dog fra pornosiderne, der kun er sex- science fiction for voksne og erfarne mennesker. Disse sider har intet - gentager intet - med virkeligheden at gøre.

  Ellers kan det være ret så fornuftigt at gå på biblioteket og låne nogle gode bøger om emnet.
 • vildt at i piger kan have menstruation og bløde i dagevis uden at vide hvorfor.
  Når i har menstruation fjerner kroppen det æg der var gjort klar til at i kunne have blevet gravide hvis det var blevet befrugtet.
  Det vil sige at har du menstruation er du IKKE gravid.
  Gør lige som Lotte skriver og læs lidt om hvordan i kan blive gravide og at det faktisk kun er ca én uge i jeres cyklus i kan blive gravide og sæd kan leve i jer i ca 3 dage osv osv
Log in eller Registrér for at kommentere.