Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

*Vil jeg have svar - jalousi

Redigeret 6 september, 2009, 14:30 i Utroskab
Min mand, har gang i en internet-flirt, hvis ikke det er værre. ja, vores forhold har været på lavt blus et stykke tid. Ja, vi har ingen sex. Ja, vi taler næsten ikke sammen; men det er jo lige det, der er problemet. At vi hver især ikke vil røbe vores sårbarhed!
Han har altid arbejdet væk fra hjemmet i ca 3 uger i udlandet, lad os kalde det sælgerjob, og så vendt hjem til vores familie, 3 børn voksne og mig 50 år.
Nu føler jeg mig dum og grim og helt til grin.
Tilfældigt opdagede jeg at han modtog SMS fra en kvinde i Tyskland, og også svarede hende. Jeg blev så rasende og jaloux, at ord ikke kan beskrive det. Jeg har bemærket en interesse for at sidde ved PC-en, og søgning på porno-sider, men dette er mere reelt, synes jeg. Faktisk er en bitch ude efter MIN mand, som lader til at være nem at lokke.
Kort tid efter tog min mand afsted på arbejde, og han fortsætter med at skrive med hende og maile over nettet. en del har jeg fulgt med i, og jeg hader mig selv for at tjekke hans mail, men kan ikke lade være.
Jeg føler mig SÅ svigtet.
Samtidig ringer han hjem, som om intet foregår, og jeg spiller med på den, fordi et opgør skal vel tages face-to-face?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det er et opgør som du bliver nødt til at tage med ham når han kommer hjem. Jeg synes ikke du skal nævne noget for ham i telefonen, for alt for meget går tabt, når man ikke sidder ansigt til ansigt, desuden kræver det god tid, hvis sådan en samtale ikke skal ende i et skænderi.
    Men I bliver nødt til at have løst op for nogle af de problemer der gør, at han er nødt til at finde spænding andetsteds (for det er jo højest sandsynligt mest pga spændingen at han gør det). Jeg fornemmer at I er blevet to mennesker som bare bor i samme hus, men som ikke er "sammen". Manglende sex er som regel et symptom for at noget andet er galt, med hvad? Hvad er der sket i løbet af de sidste mange år, som har fået Jer til at glide fra hinanden?
    I bliver nødt til at finde den gnist som I begge to forelskede Jer i, da I mødte hinanden. Gøre nogle af de ting, I gjorde dengang. Din mand skal "genforelske" sig i dig, og du i ham. Det er ikke umuligt, men det kræver at I begge to er villige til at åbne op for jeres frustrationer i forhold til Jeres forhold, også selvom det gør ondt. Fortæl ham hvor meget han sårer dig, med de ting han gør, og få gang i en dialog. Det er sikkert ikke klaret på 1 dag. Måske kræver det en omvæltning for dig at stole på ham igen, måske må han skifte arbejde, eller give dig fuld "indsigt" i sin telefon og sine mails. Måske er det en ide at tage væk en weekend, for at have 100% tid og fokus på hinanden til at få snakket om tingene.
    Jeg håber på alt det bedste for Jer.
  • Indstillinger
    Tak for dit indlæg. Godt at vide, at jeg ikke er blevet helt skør. Du giver de råd, som jeg selv har tænkt. MEN jeg skrev nok mest for at slippe af med min frustration (og vrede) som jeg ikke må give udtryk for i telefonen! I hvert fald ved jeg, at vores forhold skal diskuteres - grundigt - og det vil så vise sig, om han har en gnist tilbage, eller han allerede er på vej væk.
    Klare udmeldinger, om jeg må be! Er der nogen, der har erfaring med virkningen af parterapi? Vi synes at kommunikere bedst uden at være face to face!
    Selvfølgelig er jeg også et produkt af flinkeskolen, fred for enhver pris, men dette VIL jeg ikke ignorere.
Log in eller Registrér for at kommentere.