Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Netdoktor´s information om influenza A.

Redigeret 22 august, 2009, 09:49 i Ris og ros til Netdoktor
På dette link: http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/ ... gsmaal.htm
kan man blive informeret om influenza A, men der mangler totalt oplysninger om eventuelle bivirkninger ved vaccinationen.

Nogle gravide vil få influenza. Og netop under graviditet kan influenza lave fosterskader.
Det kan thiomerosal (det kviksølv-holdige konserveringsmiddel, som findes i den vaccine fra Glaxo SmithKline som Statens Serum Institut har indkøbt) også, så det bliver en diskussion for og imod.

Sanofi Avensis –Pasteur fremstiller en thiomerosal-fri H1N1-vaccine.
Hvorfor har Statens Serum Institut ikke købt den?

Problemet med thiomerosal (kan også staves thiomersal eller tiomersal) er ikke kun den toksikologiske (giftvirkningen fra at få sprøjtet kviksølv direkte ind i kroppen), men også den immunologiske, - altså det, at man kan udvikle allergi overfor thiomerosal.
Det sidste er absolut ikke sjældent.
Danske læger vil anvende en patch-test (hud-test) til diagnosticering, men en sådan test finder kun en vis procentdel af thiomerosal-allergierne.
I lande som Tyskland og USA anvender man en MELISA-test ( www.melisa.org), som er en blodprøve-test. Denne test påviser betragteligt flere allergier overfor thiomerosal, formentlig omkring 10 % af befolkning.

Eksponering for thiomerosal fremkommer ikke kun ved vaccination med vacciner konserveret med thiomerosal, men stoffet forekommer / har forekommet også i mange andre produkter f.eks. i kontaktlinse-rensemidler.
Endvidere vaccineres svin intenst med vacciner, som er konserveret med thiomerosal, hvorfor en eksponering kan forekomme ved noget så dagligdags, som at spise svinekød.

Det er selvfølgelig klart, at det er yderst uheldigt (og i yderste konsekvens dødeligt) at få indsprøjtning med et stof, som man er allergisk overfor.

Angående gravide, så er der også mulighed for, at fostrene kan udvikle allergi overfor thiomerosal.

Der er mange forældre til børn med autisme, ADHD, Kawasaki, Tourettes syndrom med flere, som kobler disse symptomer til vaccination af børnene.

Endvidere skal man være opmærksom på, at der er synergi (det at giftige stoffer forstærker andre stoffers giftvirkning) mellem thiomerosal og aluminiumsforbindelser, som også findes i den danske influenza A vaccine.

Statens Serum Institut kan ikke siges at være neutral, da de sælger vacciner.
Og tænk !, hvilken skandale, hvis de brændte inde med over 3 mill. vacciner, hvis befolkningen valgte ikke at lade sig vaccinere med kviksølv-holdige vacciner?).

Jeg efterlyser en objektiv information af befolkningen om mulige bivirkninger af vaccination med kviksølv-holdige vacciner gennem medierne samt de ansvarlige myndigheder.

Links
http://vaccineinfo.dk/index2.php?option ... f=1&id=313
http://dermnetnz.org/dermatitis/thiomersal-allergy.html
www.melisa.org
Log in eller Registrér for at kommentere.