Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme

Vitabiosa allergi?

Redigeret 24 august, 2009, 04:35 i Allergi
Hej

Jeg købte 1 liter Vitabiosa som mælkesyrebakterier med gærede urter osv. Gæringen skulle gøre at der ikke er mere sukkerstoffer i det.

Det skulle være super godt for tarmen og fordøjelsen. Men efter af havde drukket en lille sjat, kunne jeg mærke noget brummen i maven og jeg var blevet lidt skæv i hovedet og det blev ved i 2 dage.

Vitabiosa kan sammenlignes med Sauerkraut eller måske eddike - smagsmæssigt.

Men hvad kan der være galt med kropen siden den reagerer på det sådan?
Og hvis det ikke er allergi, er der andre organer der ikke kan tåle det?
Cigaretter har næsten den samme virkning på mig men det aftager efter en time. Jeg ved ikke hvad de to ting har tilfælles.

Mvh Adam

Kommentarer

  • Cigaretter ved jeg ikke med, men gærede produkter kan indeholde histamin (som er det stof du selv danner, når du reagerer allergisk).

    Histamin dannes i fødevarer, når de fordærver - eller gæres, tørres, saltes, henkoges mv. Jeg har var for nogle år siden på en histaminfattig diæt ifm store allergiproblemer, og noget af det jeg skulle undgå var yoghurt, ost, øl, vin, pålægsprodukter, (især pølsevarer), tofu mv.
Log in eller Registrér for at kommentere.