Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Max sved!!!

Redigeret 10 maj, 2015, 11:46 i Motion
Hej.

Jeg er en 25-årig mand, som netop begyndt at motionere (løbetræne). Mit mål er, at få en bedre kondition, og leve lidt sundere, og ikke at tabe mig, eftersom mit BMI kun er på 18,6.

Jeg har aldrig været typen der har haft let ved at svede, heller ikke selvom jeg har dyrket sport eller ligende (hvilket dog er en del tid siden), men nu hvor jeg er begyndt at løbe, sveder jeg HELT vildt efter jeg er kommet hjem fra løbeturen. Og det varer ved i ca. 1 time, hvor jeg sveder helt ukontrolleret!

Er der nogen der ved hvorfor, at jeg gør det? - Synes det er lidt mærkeligt, da jeg aldrig har haft det sådan før.

Med venlig hilsen

Klaus.

Kommentarer

  • Indstillinger
    For nærværende er det ret varmt, med en temmelig høj luftfugtighed. Kunne det evt. være årsagen?

    Prøv at se tiden lidt an, og se om det også er sådan, når vejret bliver lidt mere køligt igen.

    Og - du husker selvfølgelig at drikke ikke bare meget, men rigtig meget vand når du nu sveder sådan? Og vandet skal ikke være iskoldt, men selvfølgelig gerne køligt, selv om stuetemperatur faktisk vil være det bedste.
  • Indstillinger
    Hej
    Hvordan endte dit svedproblem? Fandt du en løsning eller?
    Jeg døjer selv rigtig meget med kraftig sved.
    Hvis nogen kender nogle gode løsninger eller midler, så vil jeg meget gerne høre om dem.
    Jeg har selv fundet denne side, sveder meget: http://sveder-meget.dk/forside/1-sveder-meget.html - Jeg har dog aldrig hørt om den før, men jeg vil gerne høre andres meninger og erfaringer med denne side/produktet :)

    vh
    Asger
  • Indstillinger
    Nå gammelt indlæg men generelle svedproblemer kan fixes med salvia officialis også kaldet almindelig salvie eller læge-salvie. 100-300 mg x 2 i døgnet, de kan købes på ebay amazon osv. Det er standart behandling i Tyskland, polen og måske også andre steder. Det virker fortrindeligt, og uden nogle bivirkninger jeg skulle kende til.
Log in eller Registrér for at kommentere.